Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Pesleague? HAHAHA.

<< < (5/18) > >>

msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo pierwsze, bunkty bonusowe, oprócz za drużynę z niższych koszyków to zły pomysł i co roku jest to zgłaszane i raczej widze, ze każdy tak myśli, oprócz kilku rankingowców, którym na tym zależy. Po drugie, robienie z siebie nie wiadomo kogo i mówienie, ze w drugiej lidze się nie będzie grało bo to za niskie progi, to totalne kretyństwo. Uważasz, że  to bład, to wygrywasz 2 ligę w cuglach, pokazujesz, ze jesteś dobry  i awansujesz do pierwszej, w czym problem?

--- Koniec cytatu ---

Jak nie bedzie bonusu za lige z poprzedniej wersji to bedzie narzekanie ze stali graczy nic z tego nie maja a my szanujemy tych co sa z nami dlugo i nie uwazam zeby bonus punktowy za lige z poprzedniej edycji byl kluczowy dla finalnej punktacji.

Wysyłane z mojego Iconia A500 za pomocą Tapatalk 2

msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZdobylem 16 i nie rozumiem, jak mogło tak się dziać, że nie znalazłem się w 1 lidze remisując ttylko 1 mecz, a juz napisalem, ze prosze o wypisanie mnie z ligi.

--- Koniec cytatu ---

Idac to mysla trzeba ustalic limit punktow w premiership , ktorego zdobycie daje wygrana w lidze. A co jesli dwie druzyny przekrocza ?

Wysyłane z mojego Iconia A500 za pomocą Tapatalk 2

Ukassiu:
Jak nie skoro w powyższym przypadku widać, ze gracz, który był niżej w tabeli gra w 1 lidze, a on w drugiej. Mało tego, w pierwszej lidze zagra gracz, który zdobył 11 punktów, czyli prawie 1/3 mniej niż Joe Cole

Tylko nie bardzo rozumiem, co ma szacunek dla nich do zwiększania im szans. To samo bonus za ranking jest niepotrzebny. Moim zdaniem racje bytu mają punkty bonusowe za słabszy koszyk(tu bym nawet powiększył liczbę punktów) oraz rozstawienie według rankingu.

Dlaczego stali gracze maja narzekać? W ogóle nigdy nigdzie się z takim czymś nie spotkałem i jakoś nikomu to nie przeszkadza, no bo niby dlaczego ma komuś przeszkadzać, że wszyscy maja równe szanse?

Wszyscy powinni startować od zera, a nie by część graczy miała fory na początku.

es_sabbi:
Ukassiu ale kompletnie Cie nie rozumiem :/ jaki ma sens zmienianie decyzji po turnieju/eliminacji?? Nie wiesz że najgorsze jest takie zwierzchnictwo które zmienia zasady co 5min?? Wtedy mówi się o nich że są jak chorągiewki i zasady układają pod siebie??

Od daty newsa z zapisami do końca terminu rozgrywania spotkań minęły 3 tygodnie!!! I nikt, powtarzam nikt nie zgłosił słowa sprzeciwu.

pavulon666:
hehe widze ciekawe rzeczy w lidze bonusy za nic;] na szczescie czas mi nie pozwala na walki z regulaminami i gre przez peeslig a grajac z kumplami online nie dostaje nikt punktow za nic;]  troche smiac sie chce ale nie moj cyrk nie moje malpy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej