Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Pesleague? HAHAHA.
kolokolo129:
Martinso uciekinierem a to jajca nieładnie
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEUkassiu ale kompletnie Cie nie rozumiem :/ jaki ma sens zmienianie decyzji po turnieju/eliminacji?? Nie wiesz że najgorsze jest takie zwierzchnictwo które zmienia zasady co 5min?? Wtedy mówi się o nich że są jak chorągiewki i zasady układają pod siebie??
Od daty newsa z zapisami do końca terminu rozgrywania spotkań minęły 3 tygodnie!!! I nikt, powtarzam nikt nie zgłosił słowa sprzeciwu.
--- Koniec cytatu ---
ja zgłosiłem w wątku przypiętym w Aktualnosciach.;)
Ale tu nie chodzi o teraz, chodzi ogólnie o to, bo co rok ludzie to zgłaszają, a na drugi rok jest to samo. Sam zobacz, gracz z 16 punktami jest w 2 lidze a gracz z 11 w 1 lidze, to nie jest normalne....
DavidDave:
Jesli w 1 lidze padaja wyniki typu 9:1 bo tyle dzisiaj wygralem to cos jest nie halo z jej poziomem i z wyborem graczy grajacych w niej. Zapewne Joe nigdy w zyciu nie przegral tak wysoko wiec jakim cudem gracz ktory ma takie wyniki gra w 1 lidze a Joe gra w 2. System eliminacji ligowych jest zle skonstruowany jesli w 1 lidze gra gracz ktory zdobyl 11 pkt to nie mam pytan :D
A pisalem mscicielowi ze powinny byc 2 kolejki z kazdym mecz i rew wtedy bylo by do zdobycia 36 pkt
i gracze ktorzy nie grali w pes12 w ostatnim sezonie a grali wczesniej jak Joe jak np Piter ktory rozegral 2 sezony w pes12 i nie gral w ostatnim.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEŚmiać mi się chce jak czytam takie rzeczy.
Do wszystkich...jakby ten post napisał ktoś inny (ktoś nieznany), a nie Joe Cole (który kiedyś coś tam wygrywał w PES'a)
--- Koniec cytatu ---
Nie kiedys tylko wygral w ostatnia niedziele turniej w zelowie w ktorym grala ponad setka ludzi to o czyms swiadczy i taki gracz w 2 lidze ? To tez swiadczy o bledzie w systemie eliminacji ;]
kolokolo129:
jak wygra druga nic sie nie stanie, jak ja spadne tez nie bede plakal to tylko gra panowie
Kondzior2506:
widac komu tylko na wygraniu zalezy. ciekawe czy inni gracze co powygrywali i tez sa np w 2 lidze???? czemu oni nie becza??? dobry moze jestes ale nie musisz robic z siebie niewiadomo kogo (bo to moze byc nie fair wsród innych graczy co mieli taka sama sytuacje jak ty). ja wolałbym awansowac z 2 ligi do 1 i tam dopiero namieszać.
Nawigacja
[#] Następna strona