Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Pesleague? HAHAHA.

<< < (7/18) > >>

Bayern:
Sprawę można było załatwić bardzo łatwo. Uczestnicy 1 ligi ostatniego sezonu pesa 2012 z automatu rozpoczynają w ekstraklasie, a pozostałe wolne miejsca przypadają zwycięstwom grup eliminacyjnych. Dopiero od 2 ligi bonusy itd. brać pod uwagę. Poza tym nie rozumiem tego prestiżu grania w 1 lidze, bo to rozgrywki Ligi Mistrzów powinny być na świeczniku. Jak widać marketingowo leżą ;)

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE...bo to rozgrywki Ligi Mistrzów powinny być na świeczniku. Jak widać marketingowo leżą ;)

--- Koniec cytatu ---
a czemu leżą?? Wszystko przed nami :)

Bayern:
Zawsze odnosiłem takie wrażenie, ale to tylko moje subiektywne zdanie.

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZawsze odnosiłem takie wrażenie, ale to tylko moje subiektywne zdanie.

--- Koniec cytatu ---
moze nie grales w LM i LE w edycji pes12 :)

Paczi:
Martinso ty się wql nie wypowiadaj bo to ty spinasz o 1 miejsce nie Joe bo to ty grasz tu 5 lat z rzędu po 1000 meczy w sezonie i nikomu 1 miejsca w tym śmiesznym ranku nie oddajesz
A co do wypowiedzi Pinka że Martinso jest tu najlepszym graczem to zostawie to bez komentarza.....
Żeby Martinso nie kosił w sytułacjach sam na sam nie grał na czas itp mógł by być tu jednym z lepszych ale on tylko wykorzystuje bugi przeciąga gre i wcale nie jest tu najlepszy bo jest wielu graczy lepszych od niego i to dużo lepszych.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej