Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Pesleague? HAHAHA.
haker1983:
Grałem z Olli18, niestety z jego bratem miałe złe połączenie.
Uwazam jednak ze Olli jest duzo lepszym zawodnikiem od Martinso, chociaz nie grałem z Martinso w 13.
Jezeli gosc zdobywa 1 miejsce w lidzze wlasnie za sprawa gry na czas czy lagi lub typowe zagryw bootowe, to oznacza to tylko jedno.
Martinso nie ma pomysłu na gre.
Za to jak grałem z Olli, to gosciu poprostu przechodizł mi 5 obroncow, ale nie super zawodnikiem tylko tymi srednimi. To sie nazywa klasa.
Gralismy mecz JUVE- City, pierwszy mecz 1-5, a moglo byc wiecej, drugi mecz ledwo 1-1 ale to wiecej szczescie mialem niz gry, grałem na kontry, ale Olli robił ze mna co chciał, jednak naszczescie zatrzymywał sie na moich super obroncach z JUVE.
Pozdro chłopcy i grajmy FAIR i do przodu :D.
DavidDave:
Olli i JoeCole najlepsi nigdy nie gralem z lepszymi i bracia ;]
1 liga hokejowe wyniki 10:0 Arczi wygral !
Risto-pl:
o dupę rozbić te pkt bonusowe itp eliminacje powinno się grać z zerowym kontem równe szanse dla wszystkich a tak Joe został skrzywdzony
belzebub:
tak jest na pesleague.pl od lat i według nas jest dobrze Joe.Cole sam stwierdził że nie jest graczem pesleague.pl więc tak naprawdę nie bardzo wiem po jakiego dyskutujemy o czymś co ewentualnie dotyczy małego ułamka procentowego graczy
zresztą zasady były oczywiste jak mi coś nie smakuje to nie idę się tam stołować ...
Ukassiu:
małego? przecież to dotyczy wszystkich... Jeśli gracz, który zdobył 16 punktów gra w lidze drugiej, a ten co zdobył 11 w pierwszej, to nie jest dobry system i nie ważne czy było tak rok czy 10. Jeśli coś jest złe to trzeba zmienić. Mówię tu o przyszłym roku.
Nawigacja
[#] Następna strona