Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Pesleague? HAHAHA.

<< < (9/18) > >>

belzebub:
pkt bonusowe są przyznawane bo uważamy że jest to potrzebne, można się ewentualnie zastanowić nad zmniejszeniem ilości przyznawanych pkt
dlaczego uważam że mały odłamek graczy dlatego że takich którzy grają na tak wysokim poziomie jak Joe.Cole jest nie wielu, ale tak jak wcześniej wspominano grasz w II lidze jak jesteś dobry awansujesz i w następnym sezonie pograsz w I

Joe.Cole:
Nie gram w 2 lidze i nie pogram w 1, bo już napisałem, że chcę się wypisać z ligi, czy to jest ciężko zrozumieć?

Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
zresztą zasady były oczywiste jak mi coś nie smakuje to nie idę się tam stołować ...

--- Koniec cytatu ---
    tak się zniechęca wartościowych graczy do gry na pesleague  >:( >:( >:(                                                                                                                                                                                                                        i tak mówi członek
 zarządu serwisu wstyd :o :o :o :o :o. Zagrałem z  Joe mecz o dopiero się dowiedziałem jak w tą grę można grać ;D ;D

haker1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmałego? przecież to dotyczy wszystkich...  Jeśli gracz, który zdobył 16 punktów gra w lidze drugiej, a ten co zdobył 11 w pierwszej, to nie jest dobry system i nie ważne czy było tak rok czy 10. Jeśli coś jest złe to trzeba zmienić. Mówię tu o przyszłym roku.

--- Koniec cytatu ---

Podbijam, trzymacie stare zasady bo macie LENIA zeby cos zmienić według logicznego myslenia. To samo jak widze regulamin TD,TP  o wyborze strojów hahah.
Panowie odkurzcie troszke tą strone :).

pozdro.

Artur 7:
Na razie mamy mały procent udziału ludzi w ankiecie, ale jak widać duży procent oddanych głosów na ZMIANĘ... ;) ;) Z całym szacuenkiem i nie chcę tu porównywać gry do rzeczywistości, ale po to są np. Eliminacje FIFA, aby takie państwa jak Polska znalazły się wśród elity na Mundialu :D :D :D Wyobraźmy sobie sytuację, że Polska wygrywa naszą grupę el. z Anglią, a FIFA stosuje do nas pismo: "Droga Polsko!!!Jako, że zabrakło Cię na Mundialu w RPA, zagrasz baraże o Mundial w Brazylii." :D :D \wyobraźmy sobie wkrw panujące w naszym kraju po takim info :D :D :D...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej