Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Pesleague? HAHAHA.
Matip125':
To moze najlepszym rozwiazaniem bedzie przeprowadzic jeszcze raz eliminacje?? I od nowa ustalic wszystkie ligi itd?
Szczeze to nie wiem dlaczego takiej liczby protestow odnosnie bonusow nie bylo jak wystartowaly zapisy do ligi? ::)
DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo moze najlepszym rozwiazaniem bedzie przeprowadzic jeszcze raz eliminacje?? I od nowa ustalic wszystkie ligi itd?
Szczeze to nie wiem dlaczego takiej liczby protestow odnosnie bonusow nie bylo jak wystartowaly zapisy do ligi? ::)
--- Koniec cytatu ---
Byly protesty ja caly czas narzekalem na mircu Joe rownierz ukassiu takze pisal posty w aktualnosciach i wielu wielu innych graczy wypowiaalo sie na mircu ;)
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEByly protesty ja caly czas narzekalem na mircu Joe rownierz ukassiu takze pisal posty w aktualnosciach i wielu wielu innych graczy wypowiaalo sie na mircu ;)
--- Koniec cytatu ---
Na mircu?? Faktycznie odpowiednie miejsce do tego ;)
No wiesz david Ty to musisz sobie ponarzekac ale nawet nie zauwazylem na mircu zebys Ty na to narzekal a Ty bardziej inni :) Chyba ze sobie narzekaliscie ale kazdy na PW :D
es_sabbi:
punkty bonusowe są i zawsze będą - było brane pod uwagę że każdy PES jest inny ale też trzeba dbać o aktualnych klientów
zle moim zdaniem było wyważenie ilość punktów do zdobycia w grupie do ilości pkt bonusowych
powinno być więcej meczy w grupie lub limit max. bonusa np. 6pkt a nie 10 jak to otrzymali niektórzy - ale teraz jest już trochę po ptokach.
Możemy teraz jedynie ustalić jak organizować eliminacje w PES 2014 :/
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo moze najlepszym rozwiazaniem bedzie przeprowadzic jeszcze raz eliminacje?? I od nowa ustalic wszystkie ligi itd?
--- Koniec cytatu ---
Szczerze ;) ;) Wiesz o tym nikt nie wspomina, żeby jeszcze raz przeprowadzać el... A jeśli chodzi o te pkt. bonusowe, to nawet o nich nie wiedziałem - wiem mój błąd bo zasady trzeba znać, ale jakoś mi się ten system wydał potem dziwny jak zaczęła się ta cała sytuacja...:) :) ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpunkty bonusowe są i zawsze będą - było brane pod uwagę że każdy PES jest inny ale też trzeba dbać o aktualnych klientów
zle moim zdaniem było wyważenie ilość punktów do zdobycia w grupie do ilości pkt bonusowych
powinno być więcej meczy w grupie lub limit max. bonusa np. 6pkt a nie 10 jak to otrzymali niektórzy - ale teraz jest już trochę po ptokach.
Możemy teraz jedynie ustalić jak organizować eliminacje w PES 2014 :/
--- Koniec cytatu ---
Masz racje trzeba dbać o starych dobrych klientów, ale też nie wolno zapominać o nowych, którym jak widać te zasady nie leżą... :-\ :-\ Więc jak mówisz pasowałoby znaleźć kompromis na następne el. tak, aby starzy i nowi klienci byli zadowoleni, bo jak na razie te zasady promują tych pierwszych, a nie wolno zapominać o tych drugich, którzy rozwijają serwis...
Nawigacja
[#] Następna strona