Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Pesleague? HAHAHA.

<< < (11/18) > >>

StachMKS:
Ja nie wiem po co ta dyskusja. Ja punkty bonusowe mialem tylko za ranking, zawalilem eliminacje gram w 3 lidze i nie narzekam na forum ze zasady sa do niczego... Wg mnie każdy znał zasady przed rozpoczęciem... Oczywiście ilość dodatkowych punktów w przyszłej edycji powinna być dużo niższa, ale to na przyszły rok... Jak dla mnie nie ma różnicy w której lidze gram bo to jakaś rozrywka pograć w lidze i walczyć o awans lub o utrzymanie :). wg mnie każdy znał zasady tak jak ja i wiedział, że wygrywając wszystkie mecze może grać w II lidze... Powiem krótko to powinna być zabawa a nie spinanie się o wynik i o walkę nie wiadomo o co...

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo moze najlepszym rozwiazaniem bedzie przeprowadzic jeszcze raz eliminacje?? I od nowa ustalic wszystkie ligi itd?
Szczeze to nie wiem dlaczego takiej liczby protestow odnosnie bonusow nie bylo jak wystartowaly zapisy do ligi? ::)

--- Koniec cytatu ---

to dlaczego jesli co roku są takie protesty, nieważne czy przed czy po nie ma zmian na drugi rok?

I sabbi dalej nie rozumie, co ma dbanie o stałych klientów do zwiększania im szans kosztem nowych graczy.

DavidDave:
nawet jesli sa juz te bonusy to sa przyznawane bez sensu poniewaz przyklad:
staly gracz ktory gral w 1 lidze pesleague w pes10 i 11 i 2 sezony w pes12 a nie rozegral trzeciego ostatniego sezonu juz nie otrzymal 5pkt bonusu poniewaz liczyl sie tylko ostatni sezon.
A nowy gracz ktory przyszedl na pesleague i zagral tylko w ostatnim sezonie pes12 juz otrzyma taki bonus wiec jaka tu sprawiedliwosc doceniania stalych graczy ?
Gracze typu Piter i Toksyna ktorzy rozegrali 2 sezony w pes12 a nie uczestniczyli juz w trzecim nie otrzymali bonusow.

msciciel:
Panowie ta dyskusja toczy sie dlatego ze jeden uznal ze powininen byc w perwszej lidze. Gdyby sie wniej znalazl wygrywajac wszystkir mecze a nie jeden remisajac wogole nie byloby tych dywagacji. Podobnie jest z walkowerami jak ktos dostanie na swoja niekorzysc to zaczyna sie lament ze trzeba zasady zmienic.

Wysyłane z mojego Iconia A500 za pomocą Tapatalk 2

Artur 7:
tak to jest w Polsce, że jak coś się nie stanie, to się tym nie zainteresujemy... Przykład - hala na której zawalił się dach, bo nie był odśnieżany... Teraz co zimę się to robi ::) ::) Teraz sprawa tyczy się kolegi Joe.Cole'a, w następnych el. do 14tki może tyczyć się kolejnego/ych dobrego/ych nowego/ych gracza/y... Ale jak widzimy nawet teraz, tu nie chodzi tylko o jednego gracza, bo jest nas trochę myślących podobnie i nie jest to ważne kto był "bodźcem" do takich przemyśleń

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej