Świetne podsumowanie w Twoim wykonaniu. Tak czytam, czytam - Liga BBVA i o mało nie oplułem monitora.. Królewscy jakoś nie poradzili sobie w lidze i tytuł mistrza, wraca do stolicy Katalonii, co mnie cieszy, ale żeby, aż 13 punktów przewagi ? No proszę. Co do Millway, to bardzo cieszę się z waszego awansu do Premier League. Na pewno spiszecie się znakomicie.
No i transfery. Szkoda mi Hernandeza. Miał być gwiazdą, a skończyło się jak zawsze. W swojej lidze grał po prostu idealnie, ale może Anglia, to nie jego miejsce. Mam nadzieję, że w Sunderlandzie się odnajdzie, ale wątpię. Może lepiej jakby poszedł np. do Portugalii, albo do Rosji, tam może nauczyłby się lepiej kopać piłkę i wtedy, mógłby wracać do Anglii, czy do Hiszpanii. Abdou, no tak, grał mało przez kontuzję, ale zdaje mi się, że klub powinien go zostawić, przynajmniej do zimy. Mógłby przecież pokazać, że jego forma wraca. Ale wszystkie decyzje, należą do trenera i widocznie miał powody, aby nie przedłużać umowy tego zawodnika.
Noo Cahill, on powinien Wam pomóc i to bardzo. Myślę, że jego umiejętności jeszcze nie zanikły i pokaże młodziakom, co znaczy grać w piłkę.