Frieza jak już tak zagadujesz do konami to weź zapytaj co z online
Ja jeśli w 14 będzie taki sam beznadziejny online to odpuszczam sobie kupowanie oryginała. Szkoda nerwów
Na razie raczej nie będą zdrdzać niczego związanego z online - to chyba za wcześniej jeszcze. Ale jeśli coć ciekawego się pojawi, to zapewne informacje zostaną tutaj wrzucone niezwłocznie.
Ja też bym chciał, żeby poprawili grę online, w szczególności:
1. Kary i bany dla cheaterów, bo w 2013 nie dało się długo pograć online, bo zaraz te tępe ch*je wychodziły z meczu i nie dość, że ni dostawało się za to niczego, to jeszcze przeciwnik nic na tym nie tracił - to wołało o pomstę do walhali.
2. Zmiana Master League, bo na chwilę obecną jest to granie dla samej gry - nie ma tutaj żadnych iekawych trybów. Mogliby dodać jakieś nagrody specjalne, lepsze turnieje, cokolwiek co uatrakcyjniłoby rozgrywkę, bo obecnie gramy aż nie kupimy CR7, Buffona i Messiego i resztę w sumie nie ma po co grać, bo mamy najsilenijszy skłąd. Dla mnie powinni zablokować możliwość kupienia 23 najlepszych graczy świata aż nie wygramy danej liczby meczów, to by było ciekawsze, bo każdy by grał kimś innym, a nie składem: Buffon - Alves, Puyol, Thiago Silva, Cole - Xavi, Iniesta, Alonso - Ronaldo, Messi, Ibrahimvić, a na ławce jeszcze równie mocna ekipa.
Można też zrobić coś w stylu: wygram 20 meczów - odblokowuję możliwość kupna zawodnika z 20 miejsca najlepszych, wygram 50 meczów - zawodnik z miejsca 19 itd.
Wtedy gra miałaby sens.
3. Jakieś online'owe ciekaweostki, nowości, różności, a nie tylko Master League, Mecz Towarzyski/Rankingowy, za które nic nie ma.