by mogli dać opcję gra bramkarzem bo tu muszę jednak sięgać po fifę
Zgadzam się. Niby głupi tryb, ale w FIFIE 12 często w niego grałem. Taka chwila czegoś ,,innego" w tej grze. Jak najbardziej za.
I nie jest to dla Ciebie nudne ? Ja po zagraniu połowy(gdzie były może ze 2 akcje na moją bramkę), zaczęłem wychodzić i grać w ataku. Granie bramkarzem jest strasznie nudne.
Jak grałeś z komputerem to się nie dziwie, gdyż sztuczna inteligencja komputera w FIFIE jest przeokropna i idiotyczna. Przeciwnik strzeli Ci tylko jak będzie praktycznie sam na sam. Sam grałem w ten tryb w online (i nawet ze znajomymi) i nie narzekam, bo grało się świetnie. Sam tryb bardzo mi się podoba i chciałbym go w PES 2014.
co kto lubi, gdyby był tryb 'Be a GK' albo w BaL byłaby opcja gry bramkarzem to też bym na pewno skorzystał i fajnie by wg mnie było pograć w coś takiego a co do samego bronienia to jest bardzo słabe i powinno być dopracowane, ponieważ sam w 80% sytuacji sam na sam zmieniam kursor na bramkarza, a mogę nim tylko ruszać na boki...
Zgadzam się. Każdy tryb to jakaś odmiana w monotonnych meczach w ML czy tam Online. Tym więcej, tym lepiej. Zobacz na przykładzie FIFY. Zostań gwiazdą, gra 11 players vs 11 players gdzie każdy gra jednym zawodnikiem, Be a Goalkeeper, Wyzwania treningowe - To wszystko upiększa FIFE. Nie rozumiem co w tym złego. Nie ma - nikt nie gra, jest - inni grają, ty nie chcesz. I dobrze, nie musisz.
Racja tym bardziej, że EA nie ma licencji na naszą ligę.
Po oficjalnym potwierdzeniu ,że polskiej ekstraklasy w FIFIE 13 nie będzie, EA nasłuchała się negatywnych opinii na ten temat. Obiecali, że w następnej edycji będzie to ich priorytet. Byłoby ciekawie gdyby to PES wyrwał FIFIE licencje Ekstraklasy, ale wątpie w to. PES w Polsce nie sprzedaje się najlepiej, nie ma swojej wersji językowej, zainteresowanie w Polsce o wiele większe jest FIFĄ. Licencja na ekstraklase tak naprawdę nic by nie zmieniła. FIFA ma swój tytuł, i co roku wydając ten sam odgrzewany kotlet dalej będą sprzedawać więcej gier niż PES.