Co do online nie mogę się połączyć, serwery uruchomią w dniu premiery
Co do gry, to szok. W porównaniu z demem jest bryndza. Przełączania gracza działa fatalnie, mam je ustawione manualnie na LB i jak w demie zawsze przełączało mi na zawodnika który był najbliżej akcji, że tak to ujmę. Tu zdarza się, że obejmuję kontrolę na zawodniku którego nie obejmuje kadr, sędzia dalej gwiżdże wszystko, strzały, o ile w demku było fajnie i czuć było soczystość to teraz piłka z balonowego kamienia. W demie nie odczuwałem opóźnienia ale teraz to masakra, dobrze to ujął pavulon666 gra się jakby z lagami, przez co stworzenie akcji to katorga, tak samo odbiór piłki gdzie nieraz muszę wciskać B porę razy aby mi koleś wślizg wykonał !! Prostopadłe podania są też zje**ne. Niema już takich zacięć w cut scenkach i poprawili poruszanie się o menu, zapomnieli chyba jednak poprawić lagów w menu zmian i taktyk bo tam to idzie się namęczyć. Bieda tej gry poraża już przy uruchomieniu gdzie wita nas Nessum Dorma (jak można dać taki utwór do gry !!!) potem menu, no i brak aktualizacji składów, malutko(nie mało) twarzy. O ile gry potrafiły bronić sie gameplayem 10 lat temu to teraz przynajmniej te aktualizacje składów być powinny, Melo w Juve a Villa w Atletico, który transfer był wcześniej ? Ktoś kto tam odpowiada za bazę danych i staty powinien zapier**ać na galerze. Niestety kasę na grę którą z chęcią wydałem na preorder po premierze dema poszła w błoto bo dostałem finalnie dużo gorszy i bardziej irytujący produkt. Zaryzykuję nawet stwierdzenie, że gdyby nie multum zajebistych animacji to ilość irytujących błędów w tej grze klasyfikowała by ją do kategorii największe crapy roku.