dokładnie tez tak myślę w Fifie jest wszystko dobrze do momentu włączenia gry no ale jedni graja w fife bo lubią te tryby bardzo rozbudowane itd,a drudzy w pesa bo widzą prawdziwą symulacje piłki nożnej
Chyba 90% PESowców gra w FIFE nie dla świetnej grywalności, tylko dla różnych fajnych trybów jak FUT, dużo lepszego online, znacznie mniejszej liczby quiterów i cheatetów, dla licencji, polskiego menu, mnóstwa pierdół i dodatków, FIFA gameplayowo to nawet nie ta liga, co PES 14, ale gameplay to nie wszystko niestety i ja tak właśnie robię - gram w FIFE 14, bo w PESie nie ma nic, co by mnie przyciągnęło, prócz gameplayu, a to za mało.
Jeśli mam do wyboru nowe buty Adidasa, piękne, zadbane, ale lekko niewygodne, gdyż nie rozchodzone i stare, znoszone, dziurawe, ale cholernie wygodne, to jednak wybiorę nowe - pocierpię początkowo, ale później się przyzwyczaję - tak jest z FIFA i PESem:) FIFA nigdy nie zastąpi PES-a, ale to jest trudna miłość, pełna kłótni i nieporozumień, utarczek, no ale małżeństwo to małżeństwo - czasami krótka separacja dobrze robi