Japońcom nie chciało się robić gry i trzeba to przyznać.
Zrobili filmiki, trailery, przez pół roku mieszali graczom w głowach, zachęcali do kupna - produkt wyjściowy okazał się wersją beta w cenie 120 zł.
Sama gra ma plusy i minusy. Obiektywne opinie negatywne/pozytywne na temat gry to nie hejting. To uzasadniona krytyka i w sumie od tego też służy to forum.
Nie chce mi się znowu tłumaczyć co jest nie tak, bo i tak wiele osób tu się nie zgodzi.
Powiem tylko tak: Patchmakerzy zrobili zaaktualizowane transfery w ciągu 2 tygodni, KONAMI w ciągu 20 dni (Od zakończenia okienka do premiery) nie potrafiło zrobić transferów. Tłumaczenie było takie, że nie mają dostępu do bazy. Gówno prawda.
Ja się tylko cieszę, że nie kupiłem tej gry. Wymówki i wymówki.
Kupię grę, jak w końcu będą słuchać graczy. Bhatti co chwile usuwa posty na twitterze. EA 2 tygodnie po premierze zpatchowali grę.
Nie dam się zrobić w bambuko. Nie jest to produkt wart 120 zł.
Trudno się tutaj nie zgodzić.
Gram w PESa od samego początku-zarwane noce i dnie..pomimo już nie najmłodszego wieku:)Ale niestety z przykrością trzeba chyba stwierdzić ,e produkt z numer 2014 jest grą niedokończoną-z dobrą bazą i taka samą opinię przeczytałem czytając najnowszy numer cd-action.Tam redaktor na ów produkcie nie zostawił suchej nitki.
Jedyny pozytyw jaki został wymieniony to właśnie baza pod dobrą grę.Ale co tak naprawdę zrobią Japończycy jest wilką zagadką.
Ja osobiście czuję się zawiedziony.Ale jak napisał tutaj ,któryś z forumowiczów-gram.No bo co mam zrobić:)
ps.nie wiem czy jest sens liczyć na to,że najbliższa ładka poprawi naszą "najlepszą"kopankę..pożyjemy zobaczymy.
pozdrawiam tych zadowolonych jaki tych rozgoryczonych.