I udowodnili wszystkim. Animacje podobnie jak w FIFIE, a nawet i lepsze.
pavulon666, tylko nie wiem czy zauważyłeś, czy jesteś totalnym idiotą (obstawiam to drugie), ale wszyscy piszący o tych sznurówkach pisali to ironicznie. Po prostu niektórzy tu przesadzają, a tu sznurówki płaskie, a tu spodenki kanciaste, itp. No ludzie... Dajcież spokój. Po jakichś tam kawałkach filmu oceniają spodenki czy są kanciaste czy nie.
spokojnie, napewno będzie nowe options bo w końcu nowy engine i zapewne to nie jest grafa na full
A słuchałeś w ogóle człowieku co ten koleś mówił, czy tylko oglądałeś podkład, ważniejsze jest to co mówił. Poza tym większość z materiału pokazanego w tym filmiku pokazano pierwszy raz więc co chrzanisz.
Ale nie, wszyscy "rozczarowany nie widziałem gameplay'a". Wstyd, że niektórzy z was kupują wszystkie książki ,,po okładce".
Ale tak czy inaczej, zobaczycie ładny materiał dla PES 2014 w przyszłym tygodniu. Wystarczy dla osób, którzy wymagają więcej gry.
@mpoesp nie mam czasu, żeby specjalnie dla twojej osoby udowadniać swoje racje, lecz większość informacji znajdziesz w tym dziale. Co do stream-a to był tweet od Adama.
Dokładnie, Adam zapowiadał, że nas "powali na kolana".Zapamietajcie jedno: Dam Bhatti to trol. Przez lata spełniał funkcje jako mod na forum o PESie, od lat puszczał w sieć jakieś niepotwierdzone informacje, które okazywały się kłamstwami (np już w 2009 pisał, że Konami zaskoczy w kwestii nowego silnika itd)Jak widzę jakąś jego wypowiedź to już nawet nie czytam, kompletnie nie ma to sensu.
Nie taki troll skoro wiedział już w 2009 r o nowym silniku (Konami pracuje nad pro evo na nowym silniku od okoli 2009 r. Po drugie to, że ciebie pokaz nie powalił na kolana to nie znaczy, że nie ma osób, które do dziś szukają szczęki na podłodze po ostatnim pokazie.