Nowy trailer z E3
oglądnąłem, oczywiście w 1080p
0:22 - race <3
0:25 - ten z Santosu jakby wyczekał aby Ribbery go obszedł... mam nadzieje że to przez "low difficult trailer"
0:38 - strzał jakiś taki.... nierealistyczny mam wrażenie...
0:42 - ładna obrona bramkarza - realistycznie się rzucił
0:50 - dobra walka, ale podanie na zakończenie... trochę jakby żenada :/
0:56 - nieźle wyglądająca cieszynka
)
0:59 - Neuer... nawet w miarę ta obrona ale...
1:13 - dobra akcja! i wreszcie strzał niedokładny, od ziemi... a nie że wszystko trafiane perfekcyjnie.
1:17 - EPIC! AWESOME! WONDERFUL! PRIEKRASNAJA! i można tak w nieskończoność ;P
1:36 - dobrze! fajna akcja
ogólne wrażenie jest bardzo dobrze ale... nie podoba mi się nadal ruch tych zawodników. Mam uczucie że jest nadal sztywniejszy niż powinien być ale to może dlatego że w głowie siedzą komentarze iż "FIFA jest idealna" pod względem swobody ruchowej i tychże animacji zawodników. Grając w FIFE 13 mam wrażenie że - jak w PESie zawodnicy są zbyt "drewniani" - to tam zawodnicy są 'zbyt' ale w tą drugą stronę, więc może KONAMI rzeczywiście znalazło niezły balans pomiędzy FIFĄ 13 a PES 2013 i to co jest na trailerze rzeczywiście będzie mocnym uderzeniem w pre-walce na next-genach. Trzeba czekać aż wypowiedzą się Ci co grali, a na razie delektować wzrok tym co mamy tutaj zanim to dobre wrażenie (oby nie:) ) zabiorą:P
Tak swoją drogą... ta wersja przygotowywana jest 4 lata, ciekawe od jak długiego czasu trwają prace nad wersja już typowo na next-gen - czy także od tamtej pory...?