witam. panowie mam takie pytanie.. jest możliwość grania ze znajomym on-line? chcę zagrać z bratem przez sieć i nie wiem jak się połączyć z konkretnym graczem on line. gram na ps3
Musicie w pierwszej kolejności grać na PS3 (ni połączysz się z graczem co gra na XBox czy PC).
Następnie musisz wejść w pokój gier (lobby) i tam wbić na europejski serwer i założyć "pokój" (inaczej własny mecz) o określonej nazwie, który może być zabezpieczony na hasło, aby nikt inny nie wszedł po za twym bratem, który będzie znał owe hasło.
czyli dobrze te dlc wgrywam , ale działa mi tylko dlc 3.0 , a dlc 7.0 nie działa
DLC 7 zawiera 12 plików, które masz skopiować tam gdzie pisałem ("do folderu"), jak wyskoczy komunikat o podmianie, to zatwierdzasz.
Jak skończy kopiować, to folder (nie zawartość, tylko folder)
download kopiujesz do folderu gdzie masz zainstalowanego PESa (już pisałem do jakiej lokalizacji).
Jak się nie mylę musisz mieć zainstalowany najnowszy patch 1.16.
Pisałem o tym w innym temacie, poczytaj aż do rozwiązania >
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEWitam,
jestem fanem raczej starszych części Pesa ze względu na gorszy sprzęt, ale postanowiłem zainstalować pesa 14 i tu mam problemy, gdyż gdy włączam grę pojawi się taki o to komunikat i nie wiem co jest grane do końca... bo powinno iść na najmniejszych spokojnie, a w grze nie ma w ogóle dźwięku no i gra widać, że się trochę przycina, nawet na najmniejszych wymaganiach - nie wiem czy to nie wina windowsa xp?
proszę o porady i pomoc
do do foty:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jak wyskoczy komunikat, klikasz na Ignoruj. Nieoficjalnie XP nie wspiera PES2014.
Pokaż zdjęcie ze specyfikacji PC, jak to widzi gra (ostatnia zakładka).
Być może sprzęt nie jest już najlepszy, na tą generację grafiki jaką oferuje Konami. A komunikat mówi o zaleceniu systemu Vista lub 7 oraz tym że twoja karta graficzna nie spełnia w pełni wymogów (tak to widzi gra).
Ale możesz pokombinować, jak:
- w ustawieniach karty graficznej, ustaw co możesz na wydajność oraz wyłącz całkiem synchronizację pionową (odświeżanie). Po czym oczywiście, zapisz ustawienia.
- w antywirusie, jeśli masz, odznacz folder gry, aby go nie skanował
- zainstaluj DirectX z płyty lub obrazu gry (cokolwiek tam masz).