Pes bez patcha jest chu.....y menu zrobione na odpierdziel jak na play station 2 . Tak tam pisze czy jest DLC ,i jest ,tylko teraz taka sprawa czy patch posiada fix-a? zainstalowałem patcha ,ale niestety jest jak było .Poprostu jakby nie było patcha ,bez zmian . Pojawiło się za to w grze po lewej stronie 2 ikony online i statistic których wcześniej nie miałem ! jak to możliwe? Na forum i w grze pisało żeby pobrać tzw. Data pack w grze a ja wcześniej nie mogłem tego zrobić...bo nie miałem tych ikon. I teraz tak pobieram data pack wszystkie 9 ,pózniej instaluje patcha tak? bo o tym dlc tak jak pisze w którym to ma być folderze w xp to tego folderu nie mam zrobiłem tak ....
'C:\Documents and Settings\\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download' - folder download musiałem zrobić bo go nie było....pesa mam zainstalowanego na dysku D :\
więc w moim przypadku to DLC mam wkleić tak? jak powyżej? z pesem 2012 nie miałem żadnych problemów a z tym gównem nagle same problemy...żadne sterowniki mi niepotrzebne do dzwięku bodzwięk jest. A co do sterowników do mojej karty graficznej Geforce 8800 GS w wyszukiwarce nie ma tam mojego modelu w linku tej strony który podałeś...
Nie żebym był nie miły i zaczął łaciną jechać, ale to robi się męczące.
Tu masz link do sterowników (i nie mów że nie ma, wystarczy trochę chęci i myślenia) >>
REJESTRACJA lub
LOGOWANIESterowniki możesz zainstalować dla pewności. Mogą poprawić nieznacznie płynność gry lub wcale.
DLC wgrywasz ręcznie, ostatnie jakie wyszło, nie wszystkie.
Jesteś chyba nowym użytkownikiem tej gry i nigdy z nią nie miałeś odczynienia.
Najpierw pytasz o błąd z komunikatem. Napisałem co zrobić. Ponownie pytasz o to czy PESEDIT będzie działać, bo gra wygląda tragicznie...
Na pierwsze zapytanie dostałeś odpowiedz.
Jeśli gra działa płynie to nie musisz nic instalować, jak się przycina to zaktualizuj sterowniki.
Na czystą grę po instalacji. Zainstaluj Patch Konami, a jak to już uczynisz to możesz zainstalować PESEDIT (który będzie miał lub nie w sobie DLC - ale jakie to pisze w info o patchu).
Ale jeśli chcesz grać na czystej grze bez patchy typu PESEDIT to ściągasz przez grę DLC lub wgrywasz ręcznie.
Na tym kończę.
Mam problem z graniem online 2vs2. Problem jest z rozpoczęciem meczu. Wszyscy co grali online wiedzą , że jak się zamula to jest odliczanie i z automatu jest zagranie. W moim przypdaku nie mogę rozpocząć meczu - podanie nie działa ( pad działa ) a zegar od zamulania zatrzymuje się na 0 i nic się nie dzieje. Zmiana zawodnika jest możliwa i biegać można, taktykę zmienić ale mecz nie może się rozpocząć. Myślełem, że to u mnie tylko ale kilka razy zdarzyło się że przeciwnik nie mogł rozpocząć meczu. Wcześniej nie było tego problemu. Zauważyłem, że kolor znacznika nad piłkarzem różni się od tego na mapce ale to chyba nie przez to się wykrzacza. Wszystkie updaty są zainstalowane. Na 5 prób może uda się raz zagrać. Ma ktoś jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu ?
Możesz przeczyścić rejestr programem CCleaner (do 4 prób). Jeśli grasz na patch'u typu PESEDIT mogą być problemy z online, ale nie koniecznie.
Jesli nic nie zadziała pozostaje przeinstalowanie gry. Zaś jeśli to tez nie pomoże to wina może być w łączności z serwerem gry lub lagami.
PS. Nie pisz tego samego posta w oddzielnych tematach.