gdze to wrzucic do jakiego folderu
lipa nic to nie dało masakra normalnie
Mam taki problem... Wgrałem komentarz Argentyński tzn. wrzuciłem do data tam gdzie trzeba itd. po czym w grze wybrałem nowo powstałą opcje Espanol (Argentina) wchodzę w mecz a tu cisza komentarza nie ma... czytam co piszecie wchodzę w settings wybieram stereo i dalej lipa... co można jeszcze zrobić?podaje link do komentarza którego pobrałem...
Mam taki problem... Wgrałem komentarz Argentyński tzn. wrzuciłem do data tam gdzie trzeba itd. po czym w grze wybrałem nowo powstałą opcje Espanol (Argentina) wchodzę w mecz a tu cisza komentarza nie ma... czytam co piszecie wchodzę w settings wybieram stereo i dalej lipa... co można jeszcze zrobić?podaje link do komentarza którego pobrałem... REJESTRACJA lub LOGOWANIEPozdrawiamedit : w edycji piłkarza czyta nazwiska ale w meczu cisza...Czy ktoś mógłby mi pomóc z góry dziękuje...
a inne komentarze działaja normalnie??możne coś z tym komentarzem nie tak ...spróbuj stad pobrać REJESTRACJA lub LOGOWANIE
to pobierz inny,bo może tamten coś zły jest...lepiej pobierz z zippysharów w 2 patach...
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
czy na windows xp mozna grac online?
Witam, mam pytanie w którym miejscu można włączyć linie czyt. celownik podając podaniem na dobieg?
dlatego ze nie moge sciagnac dlc