Witam mam problem otóż gdy odpalam grę Pes 14 wyskakuje mi błąd jakiś Kernel32 coś tam mam pytanie co robić bo próbowałem już sciagnac i wkleic do folderu system32 i nic pisze ze program jest obslugiwany przez osobe lub program
Zaznacz w antywirusie jeśli posiadasz (w opcjach) aby nie skanował dysku z grami lub folderu z grą (w tym przypadku PES2014).
Następnie ściągnij ponownie crack na którym grasz (pod wersję gry) i skopiuj z niego tylko plik rld.dll (po za pes2014.exe) do katalogu gry (zatwierdź podmianę jeśli wyskoczy komunikat).
Ściągnij i skopiuj Kernel32.dll do folderu C:\WINDOWS\system32 (zatwierdź podmianę) -
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEZrób restart PC i sprawdź czy działa.
Zaleca się raz w miesiącu lub tygodniu (jak kto chce) robić skanowanie dysków skanerami antywirusowymi (np. Dr.WEB CureIt! lub 9-lab Removal Tool).
jak zmienić ustawienia pada bez wchodzenia w settings ?
W grze dla opcji pada... (setting). Gdzieś tam jest. Możesz sprawdzić, ale nic nie gwarantuję
Hej. Troche nie jestem zorientowany ale czy moze ktos wie kiedy ma wyjsc ten patch od KONAMI i czy mam usunac problem lagowania gry ?
W połowie lub pod koniec miesiąca wyjdzie poprawka.
Czy naprawi błędy tego się dowiesz. Wedle przekonania Konami ma poprawić wiele błędów, różnej maści.
Tymczasem ściągnij i sprawdź demo (znajdziesz w google/bing). Będzie bazować na tym poprawka...