Odejście Kaki może wam zaszkodzić, a z drugiej strony może nie odcisnąć piętna. Wszystko zależy od jego formie w obecnym sezonie, który tak naprawdę dopiero się zaczął.
Nie wątpliwe jest to, że dla Milanu jest to zawodnik wielki i po części on sam może żałować odejścia do Realu, gdzie nie było mu za dobrze.
Co do grup Ligi Mistrzów to trafiliście do dobrej grupy i sądzę, że nie będzie to spacerek. Jakieś punkty na pewno zgubicie i to może dodać animuszu do kariery...(patrz
Jednak)
W innych grupach także wydaje się być ciekawie, a BVB znowu z Realem
. Edycja zapowiada się remocjonująco.
Jednak celujecie w jak najlepszy występ więc, na pewno przygotujecie się do tych rozgrywek bardzo dobrze. Myślę jednak, że marzenia o triumfie muście odłożyć na co najmniej przyszły sezon.
W tej edycji sukcesem będzie dla was maxiumum półfinał i to też powinno być już po ostatnim sezonie dobrym występem.
Drugim i trzecim faworytem jest Real Madryt i FC Barcelona, Królewscy spisują się znakomicie i wcale nie odstają od Bawarskiej drużyny umiejętnościami, wręcz przeciwnie są zdecydowanie lepsi, w ich szeregach są tacy zawodnicy jak Cristiano Ronaldo, Bale, Di Maria i bramkostrzelny Karim Benzema.
tutaj bym trochę się sprzeciwiał. Nie ujmuje tym piłkarzom nic tak samo Realowi, ale to zdanie jest trochę nie na miejscu patrząc na poprzedni sezon(ten rzeczywisty). Bayern wygrał LM i zaprezentował się znakomicie. Real poprzestał na półfinale i od kilku lat nie pokazuje w LM pełni możliwości jakim jest finał. Co więcej nie wygrali już od dawna.
Bayern natomiast ma za sobą przegrany finał i zwycięstwo oraz dobre występy. Co do piłkarzy to Ronaldo-wiadomo genialny, ale Benzema czy Di Maria to już inna bajka i w szeregach Bawarczyków znalazłbym lepszych: Ribery, król strzelców mundialu Muller czy Neuer. Stąd też nie sądzę, aby nazwanie Realu lepszym było na miejscu.
I nie chciałbym, aby ktoś zarzucił mi nagonkę na Real. Może i ich nie lubię, ale każdy szanujący się kibic powinien szanować każdy klub. Wszystkie klubu z czołówki są na równym poziomie i słowo "lepszy" od tego czy tego nie jest dobre do użycia. Pokazuje nam to między innymi brak obrony Pucharu Europy przez jakikolwiek klub od 1992 roku. Pozdrawiam
A jeśli jednak ktoś chciałby się sprzeciwić ze mną na ten temat to zapraszam do rozmowy na PW (jeśli ktoś chcę podyskutować)- nie zaśmiecajmy wątku autorowi