To co było w PES 6już nie wróci,taka prawda.. Pamiętam te zapewnienia w PES 14 tu tez mydlą oczy że powrócą do PES 6.. fajny smaczek był np jak zawodnik jak strzelił gola miał pokazane wiek,nie powiem bo PES ma to coś że jak się gra mecz to nawet po strzale piłki widać że leci tak naturalnie a nie jak sztywno w fifce.. po 2 nie podoba mi się to że jest to dyskusja o PES a ludzie piszą o fifie.. Prawda taka że do fify niby dodadzą żeńskie drużyny i oczywiście zachwyt bo w FIFCE można babami pograć no ja piernicze
Skoro nie ma informacji o PES-ie 15, to czasami mały offtop nie zaszkodzi, świat nie kręci się wokół PES-a, a FIFA to także gra piłkarska, więc można kilka zdań o niej napisać, powymieniać opinie itd. Konkurencja bo konkurencja, portal też poświęcony PES-owi, ale myślę, że nikt bana nie dostanie za to, w końcu też nabijamy wejścia na stronę:D
Akurat kobiece zespoły nie są głównym tematem, który przyciąga do FIFY i nie dlatego ludzie się interesują FIFĄ, więc raczej kiepska ironia. Gra EA jest po prostu dobra, co roku ulepszana i nic nie zmieni psioczenie na FIFE, Konami od tego nie zmieni polityki, a PES nie stanie się lepszy.
Gdy EA zmienia silnik w FIFIE, to potrzebują 3, 4 patchy, by dojść do grywalności gry, gdy Konami zmienia silnik w PES-ie, to potrzebują 3, 4 gier z serii, by dojść do grywalności:)))