Jeśli chodzi o potencjał licencyjny to mogli by wykorzystać fakt, że mają te licencje. Według Mnie oprócz atmosfery LM (banery, tablica wyników,muzyczka) nie ma nic ciekawego. Podajże w Pes'ie 2012 były ładne scenki jak zawodnik odbiera nagrodę dla najlepszego piłkarza. Niby nic takiego ale cieszy
Może to zbyt wielkie marzenie ale chciałbym aby w Pesie była możliwość konferencji (tak jak to jest w NBA 2K13 - w 14 nie grałem więc nie wiem czy tam też jest). Opcja ta mogła by być dodana do tryby "Become a Legend" i nawet jeśli pytania by się powtarzały raz na 20 to byłbym zadowolony z takiej opcji/dodatku.
Ja rowniez pamietam te reklamy Pes'a. Chciałbym zeby znowu go troche poreklamowali.
Myślę, że w tym sezonie raczej nic z tego nie będzie bo jak sięgnę pamięcią na okładce Pes'a 2012 był Cristiano Ronaldo, gracz Hiszpańskiej drużyny więc była okazja po negocjować reklamę a teraz gdy na okładce jest Goetze który nie ma powiązania z ligą La Liga może być rożnie. Wszystko rozejdzie się o pieniądze (Jak zawsze)