Owszem, ale to jest bezmyślne marnowanie kasy na konsole dla 2-3 gier. Z czego musiały by być to sportowe. Już nie mówiąc o innych pierdołach.
Konsoli która ledwo wychodzi i nie ma gier aż tylu.
Co innego jak by konsola była wart 1100zł i katować na niej 5 gier. Ale nie konsole w cenie lepszego PC....
Nikt z tym się nie musi zgodzić. Takie są fakty.
Skasowałem swój wpis, żeby nie robić spamu, bo temat co jakiś czas diametralnie odbiega od głównego nurtu. Dziwne jest, że ty jako moderator nie rozumiesz tej kwestii i odpowiadasz na posta, który nie istnieje, co śmieszne wybiórczo cytując argumenty, na które masz ochotę dyskutować.
.
Druga kwestia jest taka, że piszesz o faktach a fakty są takie, że nie każdy ma ochotę bawić się w instalowanie gier, grzebanie w sterownikach do karty i inne tego typu pierdoły. Masz kasę, cenisz swój czas i wygodę grania np. w pozycji leżącej bo taką masz ochotę , kupujesz konsolę odpalasz grę i w dupie masz czy ci pójdzie na max detalach czy nie. Co do wartości PS4 to śmiało można ją nabyć za około 1300 zł, więc jeśli uważasz, że w takiej cenie można kupić lepszego blaszaka, to przykro mi bardzo ale chyba lekko oderwałeś się od rzeczywistości albo musisz zweryfikować sobie znaczenie słowa "lepszy".
nie żeli
Że co
jak już to
NIŻELI!!!!!
Diametralnie... aha, to chyba powszechne, w tym twój post.
Nie wiem co pier... ale zdaje ci się bardzo błędnie o tym co ja myślę. Nie narzucaj komuś, nie jego myśli i nie jego zdania.
To co napisałeś o tym co ja myślę "to stek bzdur kolego", w tym kserowanie czyjejś myśli. Nie zdajesz sobie sprawy zapewne że nie o wszystkim piszę.Hahahahaha przeczytaj co za herezje tutaj napisałeś...potem usiądź i zastanów się kilka razy nim po raz n-ty pobłądzisz gdzieś po manowcach...a szczeniackie teksty typu "Nie wiem co pier..." wsadź sobie głęboko w buty...KOLEGO!!!!
ps. dalej tego nie widzisz...?
tym większa sprzedasz
SPRZEDAŻ!!!!