Śmiechen dobre statsy ale wynikające też z tego że zacząłeś nie dawno na nowym koncie. Ale i tak szacun. Wczoraj spadłem z 1 ligi. Oczywiście gram na lvl. 3 ostatni mecz, losuje mi typa co awka sami 60 i poniżej a skład Ibra, CR7, Robben, Bale, Schweinstaiger, Matic, Alaba, Ramos, etc... Same koksy z Neurem w bramce. Nawet gość się nie starał. Odbierał większość wślizgami i od razu trójkąt górą na Robbena, Ibre lub Ronaldo a te bydlaki są na zwyżce (czerwone i pomarańczowe strzałki). Mam nadzieje że PSG dostanie bęcki w tym tygodniu a Ibra dostanie czerwień to może będzie fioletowy w następnym tygodniu
P.S. Jaki agent i turnieje bo w pracy jestem? No i jak tam forma Ibry i CR7?
zgadza się, na starszym koncie ten bilans już tak kolorowy nie jest, gdyż na początku ucząc się nowego PESa sporo się przegrywało
w sumie mi nie chodzi o statystyki, ale pierwszy raz w tą grę a grałem jeszcze na w ISS na P1 udało mi się zdobyć 1000 pkt
pewnie zaraz spadnę, bo grać zamierzam dalej, a nie jak inni dochodzą do 1000 i koniec. Taka miła dla mnie chwila i tyle
dalej jednak twierdzę, że gram w tą grę trochę lepiej niż przeciętnie. Spotkałem już kilku typków, których gra zrobiła na mnie spore wrażenie, o nich można powiedzieć, że grać potrafią