Panowie naprodukuję się trochę w tym poście i jak komuś będzie chciało się doczytać do końca i ew. coś poradzić to z góry dzięki, od dłuższego czasu mam stagnację, obijam się między 2 a 5 div, zastanawiam się nad zmianą trenera tylko że nie chce mi się wgłębiać w te opisy taktyki itp. bo i tak średnio czaje o co biega, od początku gry mam ustawienie 4-3-2-1 tylko już mi się to trochę przejadło i chciałem spróbować czegoś innego , obecnie trener Mourinho 770 pojemności. Skład mam taki:
CF: Huntelar 85, Jackson Martinez 82 i jeśli chodzi o atak to nic wartościowego poza tymi dwoma
LMF: Schurle 80 , AMF : Pastore 81, Boateng 82, RMF : Reus 87, Shaqiri 82
DMF: Marscherano 83, Matic 85 ew. CMF : Khedira 84, Wishler 82
obrońców nie wypisuję nawet bo mam z 15 pomiędzy ovr 81-85
GK: De Gea 84
To skład którym gram najczęściej, na ławie siedzi jeszcze paru typków pomiędzy ovr 85-80 z kiepskim TF, pojawiło się teraz paru trenerów między innymi Simeone z takim samym ustawieniem, jest jakaś różnica międzi nim a Mou? oczywiście oprócz pojemności. Ogólnie to większość bramek zdobywam po ataku pozycyjnym, gram krótkimi podaniami, lubię trzymać piłkę i kontrolować przebieg wydarzeń bez grania na pałę od bramki do bramki, mistrzem gry obronnej zdecydowanie nie jestem. poradzicie co ew. można dopasować do takiego składu i stylu gry?