nie męczą Ci sie kolesie ? bo wątpie że tych lewaków wprowadzasz ? chyba że stamine im dajesz
ale się do gościa przyssałeś, nie dajesz spokoju
1. Możliwość wylosowania takiego składu po tylu rozegranych meczach jest możliwa, kwestia szczęścia, inna rzecz to kupno Coinsów, gdzie nawet leszcze mogą mieć mega zawodników
2. Jeżeli masz dowody, że to fake, to wrzuć je, wrzuciłeś tylko filmik z YT, który okazał się tym samym co Karola.
3. Upychanie zawodników - ja mam trenera 600, a spokojnie tam upchałem moje gwiazdy, dodatkowo zrobiłem to w ten sposób, że mogę grać na lvl. 2.
4. Zmęczenie - rozgrywasz 3-4 mecze (bez zmian, leszcze na ławie aby się w lvl. 3 nie wbić), następnie jeden mecz (symulka lub jakiś puchar z kompem) drugim składem i ponownie w 1 składzie masz wszystkich z full staminą.
Wiem, że może to nie jest do końca fair, ale po 1 większość tak robi, po 2 czy fair jest nakupić coinsów i już na starcie mieć przewagę w postaci wylosowanych koksów?
Ja gram kilka meczów na lvl. 2 potem kilka na lvl. 3, gdyż lubię robić zmiany, a powiem Ci, że różnica poziomów graczy między 2 a 3 jest spora, na 2 wygrywam ponad 90% meczów, na 3 jestem gdzieś w okolicach 60 %skuteczności.
A co powiesz o lagcheaterach? przegrywają i zrywają połączenie, im wyższy lvl. tym więcej takich śmieci, najśmieszniejsze, że w weekend trafiłem na sporą grupę (około 15) takich oszołomów co lagowali i efekt taki, że w opisie mojego profilu, w wierszu liczba rozłączeń mam (dużo), a co za tym idzie jestem odbierany za takiego oszusta.