Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole

XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH

<< < (6/35) > >>

BraciaTashibana:
Cześć witam wszystkich, zawsze wrzucałem option-file metodą adaptacji pendrive ewentualnie za pomocą Hard Drive Transfer Kit obecnie mam wgranego option-file WENBOFX v0.1 - Released 27th November 2014 jest coś lepszego interesuje mnie głównie posiadanie skończonej Bundesligi ps czy wiadomo kiedy wrzucą PES 2015 Data Pack 2.0 na 360?

schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECześć witam wszystkich, zawsze wrzucałem option-file metodą adaptacji pendrive ewentualnie za pomocą Hard Drive Transfer Kit obecnie mam wgranego option-file WENBOFX v0.1 - Released 27th November 2014 jest coś lepszego interesuje mnie głównie posiadanie skończonej Bundesligi
--- Koniec cytatu ---

Ja mam teraz wgrane The Chilean Way PES2015 by Tibinator (jest Bundesliga, nie wiem czy w 100% składów, ale chyba tak)
Link do forum - REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Link do patcha - REJESTRACJA lub LOGOWANIE

REJESTRACJA lub LOGOWANIEps czy wiadomo kiedy wrzucą PES 2015 Data Pack 2.0 na 360?
--- Koniec cytatu ---

Na razie wyszło na ps4 i xOne, o wersji na ps3 i x360 jeszcze nic nie wyczytałem, ale mam nadzieję, że również się doczekamy, już i tak na te platformy mocno okrojone wersje, to chociaż niech te DataPacki wrzucają!

BraciaTashibana:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa mam teraz wgrane The Chilean Way PES2015 by Tibinator (jest Bundesliga, nie wiem czy w 100% składów, ale chyba tak)
Link do forum - REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Link do patcha - REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Na razie wyszło na ps4 i xOne, o wersji na ps3 i x360 jeszcze nic nie wyczytałem, ale mam nadzieję, że również się doczekamy, już i tak na te platformy mocno okrojone wersje, to chociaż niech te DataPacki wrzucają!

--- Koniec cytatu ---

Ok ściągnąłem tego patcha jak go zainstalować wystarczy podpiąć dysk i skopiować pliki czy jest to bardziej skomplikowane  ;D

schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOk ściągnąłem tego patcha jak go zainstalować wystarczy podpiąć dysk i skopiować pliki czy jest to bardziej skomplikowane  ;D

--- Koniec cytatu ---

1. Musisz mieć Data Pack 1, czyli oficjalną aktualizację gry od Konami (ściąga się z poziomu gry) i Tittle Update 1 (ściąga się samo gdy uruchomimy grę i jesteśmy podłączeni do xbox live)
2. Wrzucasz wszystkie ściągnięte pliki na pendrive przez program Horizon (pendrive musi być dostosowany)
3. Wrzucasz wszystko na dysk konsoli i odpalasz grę

P.S. Na razie nie ma wersji patcha kompatybilnej z Data Pack 2, ale na dniach ma się pojawić...

BraciaTashibana:
Obydwie aktualizację mam wgrane wspomniałem że mam to urządzenie do transferu danych transfer media kit  czy wystarczy że skopiuje te pliki do folderu na dysku?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej