schaolin360 mam gdzieś pliki dla Ekstraklasy przyśpiewki banery wiesz jak to wrzucić myślę że z przyśpiewkami nie będzie problemu
Nie wiem, czy na 100% to jest dobra metoda, bo możliwe że na przyśpiewki jest jakiś inny folder, ale ja ładuje w ten sam, co swój własny, dodatkowy soundtrack i wszystko działa, a dokładnie i po kolei to tak:
1. Podłączmy do kompa pendrive (nie przerabiamy go w xboxsie, normalny, sformatowany pendrive, najlepiej do formatu Fat32)
2. Tworzymy w pendrivie folder: WEPES
3. Wrzucamy do utworzonego folderu pliki muzyczne w formacie MP3
4. Podłączamy pendrive do xsa, uruchamiamy PES, wchodzimy w Edit-Teams-Wymieramy Drużynę, do której chcemy dodać przyśpiewki, dalej klikamy Fan Chants/songs (gdy dużo muzyki dodaliśmy długo będzie ładowało -search)- wybieramy przyśpiewkę którą chcemy zastąpić np. Standard 1, wybieramy z naszej playlisty, wychodzimy, zapisze się i gramy
Bardzo ważne, aby wrzucać piosenki/przyśpiewki z "pełną nazwą" czyli musi być podany wykonawca i tytuł, inaczej nam się nie załaduje (klikamy na plik mp3-wybieramy właściwości-Szczegóły-Tam musi być wpisany tytuł i wykonawca)
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEP.S. Gdy chcemy zmienić soundtrack gry/dodać piosenkę wchodzimy-Options-Soundtrack i tam zaznaczamy/odznaczamy piosenki które nas interesują (64 można wrzucić)