Widzę że ma zrobioną Wisłę Kraków plis wyeksportuj mi do pliku (team export) ten zespół a Ja dogram sobie do patcha z góry dzięki ps gorąca prośba jeśli ktoś kiedykolwiek natknie się na patcha/option file z polskim zespołami to dajcie znać
Tylko, że tam na razie jest tylko poprawna nazwa, Herb i zdjęcie trenera, nie są zrobione ani stroje, ani skład...
A też jak masz patcha wgranego np. The Chilen Way, to nie da się modyfikować strojów, wejdziesz w Edit, zmienisz, ale i tak się nie zapisze, wiem, bo miałem zrobioną swoją drużynę w MY CLUB (nazwa, herb i stroje - przerobiłem sobie jedną z drużyn w Serie B - Virtus Lanciano) i po wgraniu patcha przy probie zmiany stroju, lub poprzez team export, jedynie to zmienić i zapisać można nazwę, skład, herb, ale strojów niestety się nie da, bo i tak po wyjściu z Edit ładują się te stroje z patcha...
Jedyna opcja to edytować ten plik .cpk, ale nie wiem jak to się robi... (pisałem, do tego Tibinatora, ale nie chce mi powiedzieć, bo się boi, że np. pozmieniam jakieś rzeczy w jego patch i wystawię jako własny)