Tu jest oficjalny blog od Style Patch:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEOsobiście teraz mam ten wgrany, bo z tym Hiszpańskim wersja 1.1 mi działała, a jak próbowałem wgrać najnowszą wersję 2.1 to cały czas mi błąd wyskakuje w grze, na forum napisali tam, że jeśli jest problem, to należy wgrać inny DpFile, ale i to nie pomogło, więc wgrałem tego Style Patch (bo jak na razie jest tam najwięcej zrobione)
P.S. A hiszpańskiego i włoskiego też nie znam i lecę z googletranslate, a poza tym prawie na każdym forum jak napiszesz po angielsku to ci odpiszą
A poniżej taka ogólna instrukcja (bo prawie każdego patcha wgrywa się tak samo):
Jedyne co potrzebujemy to przerobiony Pendrive oraz program Horizon:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE1. Przerabiany w konsoli Pendrive, żeby można było kopiować przez Horizon
2. Wkładamy pendrive do kompa i uruchamiamy Horizona
3. Wrzucamy ściągnięte przez nas pliki, w przypadku Style Patch jest to:
a) dpfilelist (DataPack),
b) Datapack 1/1 (dt80_100E),
c) StylePatchHDv1,
d) FO (Dati di Modifica).
4. Następnie wchodzimy w ustawienia konsoli, pamięć i tam w folderze PES2015 usuwamy Edit (jeśli mamy utworzone) i oryginalne DataPack i DataPack 1.1 (jeśli je wcześniej pobieraliśmy z poziomu gry, bądź wrzucaliśmy ręcznie)
5. Jeśli w xbox nie mamy połączenia z siecią, to będziemy musieli wrzucić jeszcze tzw. Title Update, które znajdziemy tutaj:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE 6. Dopiero wtedy kopiujemy wszystkie pliki z patcha do naszego folderu PES2015
7. To by było na tyle, uruchamiamy grę i się cieszymy dodatkami
P.S. Czasami są inne patche, gdzie np. trzeba zostawić oryginalne DataPack, lub jest bardzo dużo plików do skopiowania i trzeba kopiować 2,3 razy (bo nie można naraz wszystkiego), ale to zawsze autor dokładnie opisuje...