Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH
dude8q:
Witam
Nigdy nie instalowałem patchy na Pes'a, a gram już od początku pojawienia się serii na PSX ;).
Ze znajomym przymierzamy się do grania Master League. Ale już drażnią nas te zmyślone nazwy i loga clubów.
Poszperałem trochę i znalazłem tego patch'a.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Czy może być ktoś na tyle miły by zrobić poradnik tekstowy, jak to zainstalować krok po kroku.
Wiem że wysłaliście post w którym była instrukcja, ale jest za mało szczegółowa nadal nie wiem jak się za to zabrać.
Myślę że ten patch jest w porządku, ale jeśli znacie coś lepszego to jestem otwarty na propozycje.
ps. Mam zainstalowane oficjalne oryginalne patche 1.02.
Pozdrawiam i proszę o szybką pomoc ;) konsola stygnie ;)
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie nie które patche są kompatybilne z dlc 2.0 czy tez Patch Konami 1.02 skąd to ogarnąć znalazłem już dlc 2.0 bo kolega wyżej wstawił ale patch konami pod rgh jak ogarnąć z poziomu konsoli da się sciągnąć ?
--- Koniec cytatu ---
Ja pobrałem patch 1.02, ale u mnie jak go wrzucę przez Horizon i chcę wrzucić do folderu z PES to wyskakuje mi jakiś błąd i teraz nie wiem czy to dlatego, że już mam wersję gry 1.02 (zrobiła mi się sama, bo mam xbox live) czy może trzeba to wrzucić jakoś inaczej...
Musisz sprawdzić u siebie czy zadziała
Patch 1.01 -
Patch 1.02 -
Hasło - xboxisopl
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam
Nigdy nie instalowałem patchy na Pes'a, a gram już od początku pojawienia się serii na PSX ;).
Ze znajomym przymierzamy się do grania Master League. Ale już drażnią nas te zmyślone nazwy i loga clubów.
Poszperałem trochę i znalazłem tego patch'a.
Czy może być ktoś na tyle miły by zrobić poradnik tekstowy, jak to zainstalować krok po kroku.
Wiem że wysłaliście post w którym była instrukcja, ale jest za mało szczegółowa nadal nie wiem jak się za to zabrać.
Myślę że ten patch jest w porządku, ale jeśli znacie coś lepszego to jestem otwarty na propozycje.
ps. Mam zainstalowane oficjalne oryginalne patche 1.02.
Pozdrawiam i proszę o szybką pomoc ;) konsola stygnie ;)
--- Koniec cytatu ---
A masz wgrane też Data Packi ?? (bo bez tego to prawie żaden patch nie działa poprawnie)
Te packi pobiera się bezpośrednio z menu gry, na razie wyszły dwa oficjalne patche od Konami
dude8q:
Tak. Dwa patche oficjalne pobrałem. Mam wersje 1.02 z tego co pamiętam :).
Będę przeogromnie wdzięczny za pomoc ;)
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak. Dwa patche oficjalne pobrałem. Mam wersje 1.02 z tego co pamiętam :).
Będę przeogromnie wdzięczny za pomoc ;)
--- Koniec cytatu ---
Nie wie, jak ci to teraz wytłumaczyć wszystko, bo ten patch o którym piszesz jest aktualnie najlepszym patchem na xbox360 (od jakiegoś czasu jest już pod inną nazwą The Chilean Way), ale już dużo wersji patcha wyszło i za każdym razem coś trzeba usuwać lub aktualizować, że można się w tym zamotać trochę...
Mogę wrzucić np. na chomikuj te pliki które są aktualne i potrzebne do działania patcha
dude8q:
Nie wiem czy się zrozumieliśmy, ja zainstalowałem zwykłe patche które nic mi w PES nie zmieniły, oficjalne są. Mam wersje teraz 1.02.
Wysłałem link który wprowadza podobno oryginalne stroje, nazwiska, nazwy zespołów i loga. Nie wiem jak to wgrać.
Możesz przesłać na chomika tylko i tak będę potrzebował instrukcji krok po kroku jak to wgrać.
Nawigacja
[#] Następna strona