Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Niestety po podłączeniu dysku do mojej konsoli system wyrzuca numer błędu (ciąg liczbowy przypominający chociażby klucz do office ) podejrzewam że w jakiś sposób informacja o zbanowaniu została zapisana na dysku i nie ma możliwości podłączenia do Live ps a znasz link do pierwszego data packa? czy dwójka załatwi sprawę?
--- Koniec cytatu ---
Nie znam linku żadnego, ale musi być zarówno Data Pack 1 jak i 2 i wiem że musi też być wersja gry 1.02, bo inaczej będzie wyskakiwał błąd, że inna wersja gry...
P.S. Na tej stronce, są jakieś DLC i Tittle update, może komuś podejdą...
BraciaTashibana:
Ktoś się orientuje czy jest już link do wersji TheChileanWay PES2015 v4.1
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKtoś się orientuje czy jest już link do wersji TheChileanWay PES2015 v4.1
--- Koniec cytatu ---
Nie ma jeszcze, do końca tygodnia ma być, ale jest jeszcze inny ciekawy patch, zrobione ponoć wszystko oprócz graczy w J-league
Illes:
Ten Parche Carluchi słaby jak na tą chwilę, brakuje choćby składów w bundeslidzie. Co gorsza chcąć wrócić do ChileanWay pojawia się problem z błędą Data Edit.
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETen Parche Carluchi słaby jak na tą chwilę, brakuje choćby składów w bundeslidzie. Co gorsza chcąć wrócić do ChileanWay pojawia się problem z błędą Data Edit.
--- Koniec cytatu ---
A wgrałeś z powrotem oryginalne Data Packi 1 i 2, bo te od carluchirock były przerobione i nie działają z patchem ChilenWay.
Też dzisiaj go sprawdzałem i nie jest zły, ale dużo miejsca zajmuje i strasznie długo się wczytuje i uważam, że The ChileanWay jest jak na razie najlepszym patchem jaki wyszedł i jutro albo w sobotę wychodzi nowa wersja ;)
P.S. Niedługo kończy się też okienko transferowe, to pewnie Konami wypuści nowy Data Pack i będą musieli przerabiać wszystkie patche...
Nawigacja
[#] Następna strona