Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole

XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH

<< < (18/35) > >>

BraciaTashibana:
Nie ma sensu szukać nowego patcha bo ten od Tibinatora jest najlepszy po pierwsze ma kompletną bundesligę i II ligi a ponadto dorzucają pozostałe zespoły z Europy Wschodniej już teraz jest kompletna edycja tegorocznych rozgrywek LE i LM

schaolin360:
Jedynie czego mi brakuje, to scen wyjściowych przed meczem, ale na forum od patcha pisali, że bez RGH, to raczej niemożliwe
A tu przedmeczowe animacje dla RGH jakby ktoś był zainteresowany (jak to się wgrywa nie wiem, bo RGH nie mam)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

skawa90:
super ! ;) szkoda tylko że to się tyczy tylko (chyba) wersji .XEX ...

BraciaTashibana:
TheChileanWay PES2015 v4.1 orientuje się ktoś czy przy najnowszej aktualizacji wystarczy ściągnąć tylko option file OptionFile: (17-Enero-2015) REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... 0/EDIT.bin
Ruta: /Content/E0000088.........../4B4E085F/00000001
* EDIT.bin

czy pozostałe pliki od nowa

Content/0000000000000000/4B4E085F/00000001
* DpFileList.bin (para "_E") REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... leList.bin
* TIBI_v1.cpk REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... yIbQJ5pmC8
* TIBI_v2.cpk REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... j9dk4O3JE4
* TIBI_v3.cpk REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... cCoH_l6FGk
* TIBI_v4.cpk REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... BSDwXn0Ww0

Link DpFileList Alternativo:

* DpFileList.bin (para "_U") REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... leList.rar

Illes:
A ktore dpfilelist należy ostatecznie wrzucić do gry? To pierwsze para E czy to alternativo? Kurcze odkąd sprawdziłem innego patcha nie mogę powrócić do ChileanWay, ciągle pojawia się problem z Data Edit do innej wersji, odinstalowałem wszystko, ściągnałem od początku data packi dwa, wrzucam patcha i ciągle nie działa, a działało jeszcze tydzień temu. Dziwne rzeczy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej