Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETheChileanWay PES2015 v4.1 orientuje się ktoś czy przy najnowszej aktualizacji wystarczy ściągnąć tylko option file OptionFile: (17-Enero-2015)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... 0/EDIT.bin
Ruta: /Content/E0000088.........../4B4E085F/00000001
* EDIT.bin
czy pozostałe pliki od nowa
Content/0000000000000000/4B4E085F/00000001
* DpFileList.bin (para "_E")
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... leList.bin
* TIBI_v1.cpk
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... yIbQJ5pmC8
* TIBI_v2.cpk
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... j9dk4O3JE4
* TIBI_v3.cpk
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... cCoH_l6FGk
* TIBI_v4.cpk
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... BSDwXn0Ww0
Link DpFileList Alternativo:
* DpFileList.bin (para "_U")
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... leList.rar
--- Koniec cytatu ---
Wszystko od nowa trzeba pobrać, bo wszystkie pliki zostały zmodyfikowane i patch teraz dużo więcej zajmuje, sam jeszcze nie pobierałem, to nie wiem co zostało poprawione...
BraciaTashibana:
Walczę z tym v4.2 od rana na początku usunąłem cały folder z grą o dziwo podczas uruchomienia czystej gry pokazywało mi że mam już wersję patcha konami 1.02?! następnie pościągałem data packi 1i2 i aktualizację live online by następnie tak jak to robiłem wcześniej po skasowaniu czy też nałożeniu edita i DpFileList.bin (alternatywną też) gra cały czas mi wywala że mam inną wersję (tak mi się wydaje bo jest po francusku ) kasowałem nawet system data nic to nie daje czy komukolwiek działa ten patch o co chodzi i czemu wcześniej działał
Wgrałem... ładuje się przy jakiejkolwiek zmianie około 5/7 minut nadal są zawodnicy znani jako DUMMY00000 dodano przyśpiewki klubowe nadal brak transferów no i nie potrafię zdefiniować widoku obrazu podczas meczu skąd bierze się ta ziarnistość dodano sundtrack w klimacie pop i electo (nie moja bajka) poprawiono część stroi dla zespołów w Other European Teams ps można dograć sobie do patcha jako export team min Szeryfa Tyraspol Metalista i Debreczyn jak coś jeszcze znajdę to napiszę
dude8q:
Męczę się już paręnaście godzin by zrobić tego PES'a. To graniczy chyba z cudem.
1. Usuwałem wszystko związanym z PES'em. Poprzez Pamięć masową---->Wszystkie urządzenia masowe---->PES 2015 usuń wszystko
2. Zainstalowałem działające DLC 2.0 i PATCH 1.02(Za pomocą HORIZON, przenoszenie z pendrive na dysk), W PES 2015 wyświetlało mi wszystko prawidłowo że zostało zaktualizowane DLC 2.0 i patch wyświetla mi 1.02
3. Ściągnąłem wszystkie pliki TheChileanWay PES2015 v4.2
* DpFileList.bin (para "_E")
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... leList.bin
* TIBI_v1.cpk (= a v4.1)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... yIbQJ5pmC8
* TIBI_v2.cpk (= a v4.1)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... j9dk4O3JE4
* TIBI_v3.cpk (= a v4.1)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... cCoH_l6FGk
* TIBI_v4.cpk (New Link)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... 8fwYeIogRs
Link DpFileList Alternativo:
* DpFileList.bin (para "_U")
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... leList.rar
OptionFile: (17-Enero-2015)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... 0/EDIT.bin
Ruta: /Content/E0000088.........../4B4E085F/00000001
* EDIT.bin
4. Miałem problemy z EDIT, nie czytał mi wersji, DLC 2.0 i 1.02 patch. Musiałem kombinować cuda nie widy by znaleźć odpowiednią wersje by współgrało z tym patchem, udało się.
Ale mam za to inny problem teraz, murawa w tym patchu jest ohydna i przy 3 uruchomieniach meczu raz miaklem fatalo error. Da radę tą murawę wyłączyć?
BraciaTashibana:
Generalnie odradzam aktualizację lepiej poczekać na kolejnego data packa od konami i aktualizację wersji 4.2 ponieważ gra jest nie warta świeczki (sama instalacja patcha to już wydarzenie) długość ładowania gry (5/7minut) za cenę uzupełnienia składów kilku zespołów z Other European Teams
schaolin360:
Ja sobie wgrałem teraz nie patcha, a Option File:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Na razie zrobione są prawie w całości (ok 95%) Premier League, Sky Bet, Bundesliga i SerieB, w kolejnej części ma być J-league i liga meksykańska, nie wiem tylko co z reprezentacjami...
Tu są zrobione tylko drużyny (czyli herby, stroje, składy czy trenerzy), nie ma żadnych dodatkowych piłek, stadionów, strojów sędziów, czy poprawionej grafiki (bo takie rzeczy tylko w patchu można zrobić), ale plusem tego wszystkiego jest bardzo szybkie ładowanie gry, instalacja również bardzo prosta ;)
Nawigacja
[#] Następna strona