Ostatni raz zaglądałem tu... hmmm... bardzo bardzo dawno temu. Wpadam i widzę taki projekt. Z góry uprzedzam że nie przeczytam wszystkich Twoich dotychczasowych postów... zajęłoby mi to wieki. Ale każdy odcinek przejrzałem. Pomysł - bomba! Wykonanie nie gorsze
póki co nie mam porównania bo Twoja kariera jest pierwszą, do której zaglądam. Ale już teraz jestem w stanie powiedzieć że będę zaglądał i każdy następny post będzie przeze mnie przeczytany od deski do deski, bo pomysły takie jak ten z pewnością zasługują na uwagę.
Co do samego turnieju... fajnie zaczęły drużyny angielskie (za które trzymam kciuki). Szczególnie wygrana Arsenalu do zera z Barceloną zasługuje na uznanie. Remis City z Realem... naprawdę fajne wyniki. Potem coś jakby stanęło... mam nadzieję że hat trick Adebayora będzie punktem zwrotnym... no właśnie... hat trick Adebayora... dziwne rzeczy się tu u Ciebie dzieją
do tego gol Falcao, gol szczególny, bo strzelony byłej drużynie Kolumbijczyka. Wygrana Dnipro z Juve, i to w jakim stylu. Wszystkie te wpadki Barcelony. Niezła forma Podolskiego. Wygrana Bayeru z Atletico również była niespodzianką. Borussia też zaliczyła jakąś tragiczną wpadkę, wybacz że nie pamiętam z kim
(Szachtar?).
Wybacz mi proszę wszelkie braki w mojej wiedzy na temat Twojego opowiadania, nadrobię to
Tak trzymaj