Cześć wszystkim postanowiłem wyrazić swoją opinie na temat dema pro evolution soccer 2016.
Po moich doświadczeniach z fifa 14 i 15 postanowiłem pograć w tym roku w demo pesa 2016 i w tym roku zamieniam fife na Pesa. Zagrałem kilkanaście meczy każda drużyna (Brazylia,Francja,Juventus,Roma,Bayern,Corinthians,
Palmeiras) . Gra się fajnie i przyjemnie.Pierwsze odczucie jakie miałem grając pierwsze mecze to takie że zawodnicy są dużo lepiej odwzorowani np. Pogba,Morata,Alaba,Roben,Naingholan,
Griezzman,Cabaye czy wielu innych z dema wyglądaja jak prawdziwi i są dużo lepiej zrobieni niż w fifie 15 nie da sie tego porównać.
Następna rzecz jaką zauważyłem, gole jak strzeliłem w tych parunastu meczach to o niektórych tylko mogę pomarzyć w fifie. Są bardziej efektywne i
sprawiają większa radość niż strzelanie goli w grze od Ea .Jeszcze parę małych takich ciekawostek które nie są istotne w grze ale fajnie się to ogląda
a mianowicie jeśli strzeliłem hattricka Morata to po trzecim golu zrobił on cieszynkę i pokazał 3 palce w fifie tego np. nigdy nie widziałem, następne co
zauważyłem gdy przeciwnik wygrywa i w 90 minucie zrobi zmianę i schodzi wolno to sędzia do niego podbiega i go pogania też realistycznie to wygląda.
Ostatnią rzeczą co zauważyłem gdy rozgrywamy w środku piłkę jakimś zawodnikiem i któryś zawodnik z naszej drużyny jest obok i widzi zawodnika na wolnej pozycji
to pokazuje nam ręka że do niego mamy podać ,na początku tego nie widziałem a oglądałem później powtórki i dokładnie było to widać w fifie napewno tego nie było. Tak wygląda moje opinia o tej grze.
Zamówiłem pre-odera i czekam na wrzesień.