zrobiłem sobie podobny motyw CL do tego który był już chyba w PES2014
ogólnie uważam, że od kiedy w PESie używają do oteksturowania murawy normal map (chyba od czasu użycia fox engine czyli od pesa 2014) to od tego czasu murawa prezentuje się dość mizernie, dużo fajniej się prezentowała zwykła tekstura. Cały czas twierdze, że mimo podnoszenia rozdzielczości tekstur to nowe odsłony PESa pod względem graficznym prezentują się gorzej od PES2010
Mam pytanie do patchmakerów lub innych znających się na rzeczy, jak najłatwiej wgrać stroje drużynom z ligi angielskiej i reprezentacjom? (gotowe Patche uważam za trochę zbyt inwazyjne, wolę samemu to zrobić, jeśli ktoś ma namiary na paczkę kitsów w formacie UNIFORM00000000,UNIFORM00000001,UNIFORM00000002 itd, byłbym wdzięczny)
W tamtym roku bawiłem się w wgrywanie z poziomu gry, ale jest to bez sensu i żmudna robota bo każdy element stroju wgrywa się osobno.
Tak więc potrzebuję programu za pomocą którego będę mógł edytować i otwierać pliki znajdujące się w save, tzn TEMBLEM0000000A, UNIFORM00000000 itp nie mam pojęcia jak PES te pliki zapisuje, ale raczej nie w formacie plików graficznych, bo próbowałem dodać rozszerzenia *dds i *png, i dupencja, nie wiem w jaki sposób je edytować