Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - Dyskusje, Opinie

<< < (104/116) > >>

$RMF$:
Ale za mnie kretyn nie przeczytałem nagłówka :D :D

kkbarca25:
Witam ! Mam pytanie do doswiadczonych graczy . Na wstepie mowie ze nie gram my club tylko normalnie 1 vs 1 z kolega lub online divisions na ranking. Chcialem zapytac jakie ustawienia preferujecie Dla FC Barcelona chodzi mi glownie ile kresek ma miec Support Range , Defensive line i inne jak najlepiej sie gra ??? lubie grac krotka pilke.

Kopersky1:
Witam :) Chciałbym się podzielić wrażeniami jako gracz który ograł wiele pesów, przerwe miałem tylko na rok na rzecz fify po fatalnej wersji pro 2014. Gram na ps4 tylko online divisions + turnieje. Początek przygody z pes 2016 to mega szok. W 2015 miałem rank 900+ niszczyłem po kolei wszystkich jak leci, wygrywałem turnieje no nie było na mnie c*uja :) Przyszła wersja 2016 i jestem noskillem :) Owszem statsy mam grubo na plus ale moja domena którą była gra w obronie odeszła w niepamięć. Gra bramkarzy to jest k**wa skandal wyniki 4-3 5-4 nawet 6-6 to norma. W serii PES online zawsze przekonywało mnie to że liczą się skillsy gracza a nie jakis handicap jak w fifie i oby kolejne łatki naprawiły niedociągnięcia bo to co jest teraz to jest kpina z gracza.

TrueGrand:
Zgadzam się.  Zastanawiam się nad sprzedażą tej gry.  Czy Konami potrafiła po tak długim czasie od pre zmienić coś w mechanice?  Obawiam się,  żeby zmiany nie polegaly na dodawaniu nowych butów.  Gra jest jak pisze kolega wyżej  kpiną z graczy.

longfly:
no dokładnie bramkarze sa wielkim krokiem wstecz biorac pod uwagę jak słaba jest ai komputera w obronie. Jak nie grasz mega agresywnie i z odpowiednim ustawieniem bramki wpadaja jak gradobicie.
Nawiasem mówiąc i tak wpadają mimo to przez bramkarzy.   
moment zagapienia juz sa 3 w plecy.

Gra się przyjemnie ale ewidentnie ciężko planować strategię w meczach gdzie zaraz mogą wpaść 2-3 bramki jak w hokeju. Tym bardziej że po strzelonej bramce bardzo odczuwa się skrypty- komputer gra lepiej caly zespół się napędza i w tej części jest to odczuwalne.

Widzę patche np Stanka - tyle giga fajnych ulepszeń a konami dłubie w tym cały rok i i tak na premierę nie daje rady.
Taki zmarnowany potencjał gameplaju że nóż się w kieszeni otwiera.

Co ciekawe jeśli grasz z komputerem sam dobrze bronisz ale atak już stoi na gorszym poziomie to można nie odczuć że bramkarze leżą ale wystarczy przesiadka i gra z żywym przeciwnikiem i zaczyna się hokej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej