Kasę kupujesz albo farmisz... jest opcja gry SIM czyli symulacja na LVL1 odrębnym składem możesz pozarabiać.. Są turnieje z kompem gdzie zarabiasz i turnieje online w weekendy i środy... Jest wiele urozmaiceń od czasów 2014.. Gra sie o niebo lepiej niż w 2014.. Juz nie ma żelaznych składów którymi graja wszyscy użytkownicy.. Nie możesz kupować konkretnych zawodników - kupujesz agenta a ten losowo ogarnia gracza... Trzeba dużo wydać by w koncu trafić na kogos kto cie interesuje... Dzieki temu uważam że rozgrywka jest ciekawsza ponieważ są zróżnicowane składy... Warto zagrać!! Na poczatku bęziesz pewnie narzekał przyzwyczajony do 2014 i wolnych transferów ale szybko zauważysz, że jest to ciekawszy system! Aha rozłaczenia w procentach ... hm zależy od losu u mnie chyba z 4-5% na 50 meczów..
Dzięki. Ściągnąłem myClub z PS Store i już trochę pograłem.
Czy to jest pełna wersja czy tylko demo? Zajmuje 10GB, więc założyłem że pełna. A gdyby się okazało że nie jest, to czy jak kupię pełną grę, to wszystko to co teraz zarobiłem (cała drużyna itp) będę mógł przekopiować?
Poradźcie proszę jaki jest najlepszy sposób na zarabianie kasy. Ja na razie gram leszczami turnieje Novice z komputerem i mam 1600 za każdy mecz (oczywiście gram tylko 2 z 3 z wiadomych przyczyn
) Jak się kończy kontrakt, to sprzedaję tych gamoni.
Jak zdobywać zawodników? (przez którą opcję się najbardziej opłaca) Darmowy scouting, agent za 10000, wypożyczanie?
O co chodzi z tym kolorem piłek??? Rozumiem że czarna to najlepsi zawodnicy? Jak już kogoś wylosuję to zostaje mój? (oczywiście muszę mu przedłużać kontrakt).
Sorki za taki natłok pytań ale chyba się wkręcam na nowo