Dawno mnie tu nie było więc podziele sie moimi spostrzeżeniami na temat złotych zawodników godnych polecenia
Paletta - środkowy obronca zawodnik Atalanty overral 77, bardzo dobry obrońca który ma dobre główki, body balance, ball winning i defensive prowess czyli wszystko co powinien mieć ŚO, jedynym minusem jest speed (69), ale po rozwinięciu do najwolniejszych nie należy, dodam jeszcze że świetnie wykonuje rzuty wolne z dalekiej odległości, piłka zawsze trafi do kogoś na głowe
Ndinga - free agent overall 75, gość który niszczy wszystko co stanie mu na drodze, jego pozycja to DMF ale ustawiając na CB ma overall 80, ja osobiście ustawiam tego zawodnika na DMF, dobry defensive prowess, ball winning, header, speed 80, i stamina 89, na CB jest troche za niski jednak na DMF jest idealny, dla mnie najlepszy DMF w grze
Durm - free agent overall 79, każdy go zna, szybki lewy obrońca, troche słabe atrybuty obronne jednak to mi nie przeszkadza, ten zawodnik daje dużo z przodu, bardzo dobre wrzutki
Choupo-Moting - free agent overrall 79, w miare przyzwoity speed 80, bardzo dobrze drybluje, 189 wzrostu i bardzo dobre główki wykonczenie tez niezłe (79)
piszcie o złotych piłkarzach którzy są godni polecenia bo jak wiadomo wykoksowany skład i same gwiazdy to nie wszystko