Tylko, że wg was (wg wielu) ci którzy grają długie dzidy to nooby, ci którzy maja ogórów na ławie to tchórze itd. Tylko wy jesteście zajebisci pod każdym względem.
Tam gdzie jest rywalizacja tam wszyscy zrobią wszystko aby być jak najwyżej w rankingu, użyją wszelkich możliwych narzędzi aby to osiągnąć i o to chodzi. Do póki te sposoby są legalne wszystko jest ok! To Konami jest od tego aby dostarczać nam narzędzi które nie będą irytować, frustrować. Ale niestety odnoszę wrażenie jak by Konami robiło nam na złość....
dokładnie
i wiesz jak powinno być? Konami nie powinno było robić, żadnego podziału na lvl. grasz tym kim masz i losowo trafiasz na przeciwnika, wtedy byłby prawdziwy ranking, a nie jak teraz, że 78 z pierwszej setki gra na lvl. 1, 2 i może 3. Nie byłoby kombinacji i pajacowania ze składem itp.
Tak jak jest w online dywizjach, tam nie ma podziału na lvl. ja biorąc Boca Juniors w 99% trafiam na Bayern albo Real, nie mam możliwości ustawienia filtra losowanie podobnego poziomu drużyny. To też jest pewnie wg Ciebie OK, bo Konami dało mi możliwość wyboru i też mogłem sobie Bayern wybrać, nie? Ch... że 90% ludzi nie trawi tych drużyn, ale biorą je bo maja mega kozaków w składzie, a rating to rzecz święta sam się nie nabije...