Spoko. Gram w lidze amatorskiej co weekend i w tygodniu treningi.. Wylogowuje się bardzo często aż za często
taa... czasami mam wrażenie że celem samym w sobie dla wielu tutaj jest tylko i wyłącznie farmienie , tylko po co to?
taka sztuka dla sztuki bo gdy już będziecie mieli te swoje noobowskie teamy z 11 napastnikami w 1 składzie, każdy ovr 90+ to nikt albo prawie nikt nie będzie już w to grał online, za parę miesięcy kolejna edycja i od nowa ten sam cyrk, masakra
Tak się zastanawiam czy grzejąc przez tyle czasu bezproduktywnie konsole/komputery nie lepiej byłoby wam w coinsy zainwestować, przecież prąd też kosztuje a przynajmniej nie trzeba co chwila przerzucać HDMI na TV albo pauzować ślizgaczy na kompie
Pytanie do użytkowników PS4, w jaki sposób mogę udostępnić powtórki zapisane w grze? np. na YouTube tak żeby np. każdy z tego forum mógł sobie looknąć, nigdy nie byłem biegły w takie pierdoły a już za stary jestem żeby się w to bawić
Zachowałem parę ciekawych smaczków dla kolegów z forum którzy twierdzą że PES to tylko i wyłącznie "PJUR SKIL"
szkoda żeby nie ujrzało to światła dziennego...