Plują w twarz? jesteś chory człowieku, zazdroszczę ci mimo wszystko tego że twoim największym problemem w życiu jest głupia gra i fascynuje jednocześnie
A teraz robię to co większość roztropniejszych użytkowników tego forum zrobiła już dawno i kończę bez sensowne dyskusje z brodzikiem intelektualnym które uwłaczają mojej godności. bez odbioru .
Ktos cie zapraszal do rozmowy ??
Sam wychodzisz przed szereg aby sie pozniej samemu czuc urazony
, wyrazasz swoja opine w burackim sytlu( bo na inne cie zapewne nie stac ) po czym konczysz bez odbioru
, kpisz czy o droge pytasz ?Zakoncze w twoim stylu bez odbioru , bo tez chce miec ostatnie slowo w temacie
AAA i jeszcze jedno , grac moze i nie potrafie zbytnio oscylowalem wokol 650 koszac tez 800 pare razy dopoki moje graje zaczely kompletnie niezauwazac pilki , mnie nie denerwuje gameplay bo kiedy chodzi bez zarzutu ( gra sie kleji dla obu graczy ) gdyz wtedy gra sie cudownie i bije to wszystkie fify na raz .Mnie wcoorvia zainstalowane handi/momentow/skrypty czyli kiedy cos ma sie stac to choc bys na ch...u stana i tak sie stane , panienaju ??