No właśnie, podwójne
z TS 50 to Ty kolego nie pograsz, musisz tym składem albo pograć Symulki, albo jakieś turnieje vs COM, aż TS skoczy do min. 90 dopiero wtedy idź na mecze online z innymi graczami
tez mieliscie 2minuty temu lost connectrion na pcod jutra agent LM:D!!
Kto lepszy Kondogbia czy Hernanes ? Trener Dujardin (CMF/AMF)
Hernanes to klasyczna 10, do gry w ataku pozycyjnym (dujardin to ball possession) będzie dobrym wyborem IMO. Kondogbia nie ma żadnego "wyspecjalizowanego" stylu gry. Nie wiem jak masz w środku pola, ale obok AMF lub kogoś box to box na CM taka dziesiątka będzie dobrym wyborem, bo domyślam się, że grasz też z jednym DMF.
No i do tej dwójki IMO klasyczna dziesiątka czyli Hernanes.Twój trener to atak pozycyjny więc taki piłkarz będzie idealny, ewentualnie postawił bym tam jakiegoś Box to Box.
Sorry jak temat był już poruszany, ale nie czytam dogłębnie, a nie chcę nadrabiać 275 stron... Można gdzieś znaleźć opis tych stylów gry i jaki mają one wpływ na grę zawodnika?
w czwartek. ale spoko zaraz będą zajebiści agenci
bo ja wiem pewnie agent fazy grupowej 30% na czarną a w czarnej w hu ovr 80
Raczej fazy grupowej to juz nie będzie, pewniej zespołów które wyszły z grupy, niemniej jednak są to takie tuzy jak Gent, Dynamo czy PSV, St. Petersburg, Wolfsburg czyli masa złotych i czarnych ovr 80... Niesądze by ten agent pojawił się już jutro!