Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - Tryb myClub

<< < (13/1416) > >>

chillonahill:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEco ty pierdzielisz chillonahill?
masa ludzi kupuje z kimś na pół i Sony jest tego świadome stąd właśnie ceny digitali są większe niż pudełek. Żadnego w tym cwaniactwa ani naiwności nie ma - mądralo.

--- Koniec cytatu ---

Mieliście zamiar zakupić jedna grę i dostać bonusy pre orderowe na każdym koncie? Czy się mylę? :)

Maticz88:
Jak wygląda sprawa z tym treningiem zawodników ? Kiedy ci trenerzy są przyznawani ? Bo jak narazie dostałem na początku gry i od tamtej pory nic, zagrałem z 11 meczy z czego większość w dupe niestety, może trzeba wygrywać ? jak jest u was

dBlasi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMieliście zamiar zakupić jedna grę i dostać bonusy pre orderowe na każdym koncie? Czy się mylę? :)

--- Koniec cytatu ---

nie mylisz się, ale na pewno wciąż zgrywasz mądrale.
To takie dla pana mądrego oczywiste, że bonusy przypisane są do konta a nie do zakupionego egzemplarza cyfrowego (droższego niż pudełko)?
Równie dobrze mógłbyś powiedzieć
"Mieliście zamiar zakupić jedna grę i grać na dwóch kontach? Czy się mylę? :)"

TAK kurde - taki jest zamiar.

Rzycha - a sprawa z bonusami w grach ze sklepu cyfrowego polega na tym, że jeśli są one odblokowywane poprzez ściągniecie dodatkowego pliku to są na obu kontach bo dwie osoby mogą to ściągnąć. Wygląda na to że Konami wybrąło drugi wariant i tu "kto pierwszy ten lepszy" połaczy się do myclub i server konami to odnotowuje.

Dla przykładu w takim Destiny  dodatki ściąga się drobnym plikiem odblokowującym i jest on oczywiście jak każdy zakupiony plik dostępny do ściągnięcia na obu kontach.

Hattrick1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak wygląda sprawa z tym treningiem zawodników ? Kiedy ci trenerzy są przyznawani ? Bo jak narazie dostałem na początku gry i od tamtej pory nic, zagrałem z 11 meczy z czego większość w dupe niestety, może trzeba wygrywać ? jak jest u was

--- Koniec cytatu ---

Z tego co wiem to zeby miec trenerow do treningu to trzeba przerobic pilkarza ze swojego skladu na trenera. Jak tak zrobilem ze swoim TOTY NEUEREM i go stracilem :-(

Gunner_Gesik:
Co z coinsami? Dlaczego nie mogę ich zakupić?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej