Widzę że coraz modniejsza jest gra wślizgiem i faulowanie kiedy tylko się da ,to przynosi efekty , prawie zawsze przegrywam taki mecz gdy ktoś przez 90 min kosi równo z trawą , chyba że sędzia zareaguje i da czerwoną co jest rzadkością , można to dodać do kolejnego mankamentu tej gry , każdy wślizg od tyłu powinna być czerwona kartka ,wtedy tacy wariaci zastanowili by się może nad sensem faulowania ,rozumiem wślizg z boku ,chęć wygarnięcia piłki ,ale nie non stop faul od tyłu a sędzia ma klapki na oczach , bardzo irytujące , ale trzeba pochwalić też grę w ostatnim czasie gra mi się dosyć dobrze , gdy trafi się na normalnego gracza , wtedy człowiek nawet po przegranej jest zadowolony , ale są ludzie co psują tą grę a należą do nich kosiarze ,tacy co się rozłączają gdy przegrywają , i tacy co grają od 60min na czas ,gdyby nie te 3 wady grało by się wspaniale .
A i ostatnio grałem z z kolegą z Italy i dosłownie po tym jak mu strzeliłem na 4-2 w następnej sekundzie rozłączył mecz który zaliczono na remis 1-1 . Jak oni to robią (konsola PS4)