Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - Tryb myClub

<< < (14/1416) > >>

ony:
Szybkie pytanie, bo zaczynam się irytować następną rzecza, co wcale nie wpływa dobrze na tą gre :D. Chodzi mianowicie i zmiane zawodników, czy to się da jakoś zmienić, czy za każdym razem automatycznie będzie wybierał zawodników dalszych, przykład - typek wybiega na czystą pozycje, przed sobą ma 4 obronców mam pomocnika bliżej niego, który w 100% zaliczy mega skuteczny wślizg, to zmienia mi na zawodnika z obrony, co za tym idzie obrońca robi dziurę gdzie wystarczy prostopadłę podanie i bramka gwarantowana ( bo tutaj wszystko wchodzi ). Czy to po prostu jest z góry założone ze tak bez sensu to bedzie wyglądać ? :)

GUN, ktoś chyba pisał wcześniej, żę od 25 będzie można kupić.

smiechen:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo z coinsami? Dlaczego nie mogę ich zakupić?

--- Koniec cytatu ---
na 1 stronie już  odpowiedź była

REJESTRACJA lub LOGOWANIEekhem... coin purchasing starts on 25th

--- Koniec cytatu ---

Płotek:
Up
Możesz ustawić na manual zmianę zawodnika w tym miejscu gdzie wybierasz stronę , klikasz strzał(kwadrat) i tam są opcje z asystami

ony:
jeśli ktoś nie ma, a chciałby - sprzedam PESA, czuje się oszukany przez konami - to nie przypomina dema w które grałem, 6/6 strzałów 6 goli, obrona w ogole nie istnieje, biegaja bez opamiętania nie tam gdzie trzeba. Każda górna piłka przegrywana, każdy rożny to gol, nie takiej gry się spodziewałem, jak ktoś zainteresowany zapraszam na priv - gra kupiona wczoraj.

Rzycha83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Chyba nie myślałeś, ze zakupisz gre z bratem i każdy z Was dostanie bonusy z pre orderu ? :) Jeśli tak to bardzo naiwnie oceniłeś sytuacje i polecam dwa razy się zastanowić zanim coś zbrobisz . Poza tym jest stara zasada, że cwaniactwo nie popłaca :) :)

--- Koniec cytatu ---

Nie uważam żeby coś co jest w pełni legalne można było nazwać cwaniactwem :o
Sony o tym doskonale wie że ludzie tak robią i pozwala na to.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEco ty pierdzielisz chillonahill?
masa ludzi kupuje z kimś na pół i Sony jest tego świadome stąd właśnie ceny digitali są większe niż pudełek. Żadnego w tym cwaniactwa ani naiwności nie ma - mądralo.

--- Koniec cytatu ---

Nic dodać nic ująć ;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIEMieliście zamiar zakupić jedna grę i dostać bonusy pre orderowe na każdym koncie? Czy się mylę? :)

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie taki był zamiar

REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie mylisz się, ale na pewno wciąż zgrywasz mądrale.
To takie dla pana mądrego oczywiste, że bonusy przypisane są do konta a nie do zakupionego egzemplarza cyfrowego (droższego niż pudełko)?
Równie dobrze mógłbyś powiedzieć
"Mieliście zamiar zakupić jedna grę i grać na dwóch kontach? Czy się mylę? :)"

TAK kurde - taki jest zamiar.

Rzycha - a sprawa z bonusami w grach ze sklepu cyfrowego polega na tym, że jeśli są one odblokowywane poprzez ściągniecie dodatkowego pliku to są na obu kontach bo dwie osoby mogą to ściągnąć. Wygląda na to że Konami wybrąło drugi wariant i tu "kto pierwszy ten lepszy" połaczy się do myclub i server konami to odnotowuje.

Dla przykładu w takim Destiny  dodatki ściąga się drobnym plikiem odblokowującym i jest on oczywiście jak każdy zakupiony plik dostępny do ściągnięcia na obu kontach.

--- Koniec cytatu ---

Wcześniej kupowaliśmy Project Cars i dodatki dostaliśmy oboje ale rzeczywiście były dodatki do ściągnięcia i mogliśmy oboje je pobrać w przypadku Konami rzeczywiście bonusy zostały "wsadzone" w grę i dlatego nie działają u mnie.
Teraz kumam o co chodzi.
Dzięki za wyjaśnienie dla normalnych ludzi na tym forum
Pozdro i do zobaczenia w MyClub może się spotkamy ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej