Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016 - Tryb myClub
chillonahill:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie uważam żeby coś co jest w pełni legalne można było nazwać cwaniactwem :o
Sony o tym doskonale wie że ludzie tak robią i pozwala na to.
Nic dodać nic ująć ;)
Dokładnie taki był zamiar
Wcześniej kupowaliśmy Project Cars i dodatki dostaliśmy oboje ale rzeczywiście były dodatki do ściągnięcia i mogliśmy oboje je pobrać w przypadku Konami rzeczywiście bonusy zostały "wsadzone" w grę i dlatego nie działają u mnie.
Teraz kumam o co chodzi.
Dzięki za wyjaśnienie dla normalnych ludzi na tym forum
Pozdro i do zobaczenia w MyClub może się spotkamy ;)
--- Koniec cytatu ---
Cwaniactwo i tyle. W takim razie sony nie wiem czy w porozumieniu czy nie z Konami odbiera im zarobek, ponieważ takich gosci jak Wasza dwójka znajdzie się setki i zamiast zarobić na każdym po 50 euro to zarabia połowe tego. Bardzo się cieszę że nie dostaliście tych bonusów oboje ponieważ w takim wypadku ja bym czuł sie oszukany. Dlaczego mam płacic 50 euro sam skoro moge skrzyknąc brata lub kolegę, dać 25 euro za pre order i dostać to samo co za 50 euro. Dla mnie to jawna kpina i cwaniactwo w jednym.
smiechen:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECwaniactwo i tyle. W takim razie sony nie wiem czy w porozumieniu czy nie z Konami odbiera im zarobek, ponieważ takich gosci jak Wasza dwójka znajdzie się setki i zamiast zarobić na każdym po 50 euro to zarabia połowe tego. Bardzo się cieszę że nie dostaliście tych bonusów oboje ponieważ w takim wypadku ja bym czuł sie oszukany. Dlaczego mam płacic 50 euro sam skoro moge skrzyknąc brata lub kolegę, dać 25 euro za pre order i dostać to samo co za 50 euro. Dla mnie to jawna kpina i cwaniactwo w jednym.
--- Koniec cytatu ---
cwaniactwo to jest po stronie KONAMI, płacąc za grę 200 PLN oczekuję pełnego produktu, jednakowego dla wszystkich. Wprowadzeniem coinsów KONAMI pokazało co dla nich się liczy. Dla mnie każdy manewr jakiegokolwiek gracza, aby ich oszukać będzie przeze mnie oklaskiwany... CHWD skośnookim lamusom...
Rzycha83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECwaniactwo i tyle. W takim razie sony nie wiem czy w porozumieniu czy nie z Konami odbiera im zarobek, ponieważ takich gosci jak Wasza dwójka znajdzie się setki i zamiast zarobić na każdym po 50 euro to zarabia połowe tego. Bardzo się cieszę że nie dostaliście tych bonusów oboje ponieważ w takim wypadku ja bym czuł sie oszukany. Dlaczego mam płacic 50 euro sam skoro moge skrzyknąc brata lub kolegę, dać 25 euro za pre order i dostać to samo co za 50 euro. Dla mnie to jawna kpina i cwaniactwo w jednym.
--- Koniec cytatu ---
Troszkę się ośmieszasz, naprawdę żal mi Ciebie jeśli tak naprawdę myślisz.
A tak dla ścisłości konami nie zarobiło na nas nawet połowy bo doładowania kupiliśmy sobie na pewnym portalu aukcyjnym w cenie 85 zł za kod 100 zł.
smiechen:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETroszkę się ośmieszasz, naprawdę żal mi Ciebie jeśli tak naprawdę myślisz.
A tak dla ścisłości konami nie zarobiło na nas nawet połowy bo doładowania kupiliśmy sobie na pewnym portalu aukcyjnym w cenie 85 zł za kod 100 zł.
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
dBlasi:
--- Koniec cytatu ---
to słuchaj - ja spokojnie Tobie to mogę wytłumaczyć bo zwyczajnie nie znasz prawa handlowego.
Dzielenie konta generalnie w teorii jest dozwolone PRAWNIE w przypadku gdy jest to rodzina - tak jak pożyczanie płyty z muzyką osobom, z którymi pozostajesz w bliskim związku (nawet załóżmy z "przyjacielem"). W praktyce jednak w przypadku edycji cyfrowych jest to pomijane o czym dobrze SONY wie stąd też wersje cyfrowe są droższe - jesli nie rozumiesz dlaczego są droższe TO JUŻ WIESZ. Ponieważ mogą być dzielone - a z byle kim go nie podzielisz przecież bo są tam dane twojej karty bankowej i ludzie generealnie przywiązują się do swojego profilu logina. Było dużo z tym zamieszania - o ile dobrze pamietam na poczatku egzystencji można było to dzielić nawet na 5 kont - teraz jest ograniczne ŚWIADOMIE do dwóch. Jak wychodziła nowa generacja to też była awantura że Microsoft w ogole na to nie pozwoli za co dostał pore baty. A Sony dodatkowo daje shareplay (w niektorych grach ofkorz).
To co opowiadasz świadczy o tym, że uważasz SONY oraz KONAMI (i inne wieksze firmy wydawnicze) - wielkie korporacje z masą pracowników na świecie i prawników za IDIOTÓW - uwierz mi że to nie są idioci :)
Jest takie chińskie powiedzenie które mniej więcej brzmi że"
'"tylko głupi wieży w głupotę drugiego"
w zasadzie to nie jest chińskie - sam to wymyśliłem ;D
Nawigacja
[#] Następna strona