Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - Tryb myClub

<< < (16/1416) > >>

smiechen:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
'"tylko głupi wieży w głupotę drugiego"
w zasadzie to nie jest chińskie - sam to wymyśliłem ;D

--- Koniec cytatu ---
widać, że sam :D

dBlasi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwidać, że sam :D

--- Koniec cytatu ---

hehehehe - dobre :D
to chińczyk jakiś tłumaczył na polskieee - rozumisz...... ;)
to się nazywa wtórny analfabetyzm ;)

DarkSide_11:
Rozegrałem kilka meczów w trybie MyClub i mogę już co nie co powiedzieć... Moja wersja zaoferowała mi Neymara jedynie w ramach wypożyczenia na 10 meczów, a szkoda. Z czarnych piłek trafili mi się natomiast: De Gea, Godin, Cabaye i Lavezzi + dwóch piłkarzy z ovrl około 75. Reszta składu na razie nie powala, ale jest czas, by go porządnie nabić. Co na minus - przy wylosowaniu kilku złotych piłek trafili mi się piłkarze z ovrl około 65, co naprawdę zastanawia. Plusem jednak jest możliwość rozwoju zawodników i zmiany ich pozycji w ustawieniach planu gry (np. z RWF na SS). W moduł treningu jeszcze się nie zagłębiłem, ale z czasem na pewno to nadrobię. Podoba mi się również dodatkowa możliwość przedłużania kontraktów bez zużywania GP. Więcej spostrzeżeń będzie po dłuższym czasie przeznaczonym na grę. :) A jak u Was? :)

dBlasi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE A jak u Was? :)

--- Koniec cytatu ---

u mnie chu#owo....

:D

mad_radzian:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPodoba mi się również dodatkowa możliwość przedłużania kontraktów bez zużywania GP. Więcej spostrzeżeń będzie po dłuższym czasie przeznaczonym na grę. :) A jak u Was? :)

--- Koniec cytatu ---

A jak niby można przedłużyć jeszcze kontrakt?

Rozegrałem jeden mecz online, gdzie pod koniec pierwszej połowy wykonywałem rzut rożny. Przeciwnik złapał piłkę w ręce swoim zawodnikiem z pola i nie można było mu jej odebrać, a on chyba nie mógł jej wyrzucić :) przy 90 minucie doliczonego czasu gry pierwszej połowy rozłączyłem się przy wyniku 3:0 dla mnie ;/ ogólnie jak dla mnie gra się inaczej niż w pesa 2015 i inaczej niż w demo. Zmianę zawodników mam tak samo ustawioną jak w pesie 2015, a tu póki co dzieją się jakieś jaja. Trzeba będzie pobawić się ustawieniami,.
Z TOTY wpadł Zlatan!!!!. Oprócz niego Maxwell, Gastón Ramírez,Diego Alves i jeszcze jakiś środkowy pomocnik z ovr 83

Ony na Twoim miejscu nie pozbywałbym się tak szybko gry. Być może przy następnych aktualizacjach poprawią parę rzeczy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej