Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PROJEKT "KOMENTARZ PES 2016 - Tommy9999pl" + FILMIK!!
tommy9999pl:
SŁUCHAJCIE, TO MOŻE ZRÓBMY TAK. KTO JEST CHĘTNY POMÓC W UZUPEŁNIENIU TEKSTÓW W EXCELU, EWENTUALNIE PRZETŁUMACZENIU TYCH WIĘKSZYCH KWESTII, NIECH NAPISZE DO MNIE NA PW. SPRAWDZIMY JAKI JEST ODZEW I JEŚLI CHĘTNI DO POMOCY SIĘ ZNAJDĄ, WYŚLĘ DO KAŻDEGO INFO ILE TAKICH OSÓB JEST. PODZIELIMY SIĘ OBOWIĄZKAMI JAK NALEŻY A PÓŹNIEJ PÓJDZIE JUŻ TYLKO Z GÓRKI.
Impresi:
Drobna uwaga,
Chelsea FC, a nie Chelsea Londyn i Arsenal FC, a nie Arsenal Londyn, no i w trybie kariery mówienie o poprzednim sezonie jest troche hm, no bez sensu, choć pomysł ciekawy.
combos22:
jak widzisz to ze komentator mowi skrotami?
tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak widzisz to ze komentator mowi skrotami?
--- Koniec cytatu ---
To znaczy jak skrótami? Nie wiem dokładnie do czego zmierzasz.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDrobna uwaga,
Chelsea FC, a nie Chelsea Londyn i Arsenal FC, a nie Arsenal Londyn, no i w trybie kariery mówienie o poprzednim sezonie jest troche hm, no bez sensu, choć pomysł ciekawy.
--- Koniec cytatu ---
Spokojnie, kwestie które tam słyszałeś są luźnym komentarzem nagrywanym przy piwku. Nie było nawet przymierzane do PESa. Po prostu próbki i testy.
Domyślnie będzie tak jak w grze. Spróbujemy urozmaicić teksty o imiona (poprawne) czy dodatkowe słówka.
Póki co, najpierw szybkie zmapowanie tekstów do pliku.
combos22:
ze w komentarzu załozmy powiesz Chelsea FC zamiast Chelsea Londyn . to drugie pasuje lepieja skrot dlatego ze Chelsea FC (FC skrot od football club)i raczej ja nie widze tego w komentarzu lepiej brzmi druga forma czyli Chelsea Londyn ;)
Nawigacja
[#] Następna strona